BIST 10.320
DOLAR 32,20
EURO 35,10
ALTIN 2.464,98

Telefon faturanız az gelsin

Telefon faturanız az gelsin

Whatsapp: akıllı cep telefonları arasında ücretsiz anlık mesajlaşma imkânı sunan uygulama, farklı markalı cep telefonları arasında da iletişim kurabiliyor. iphone ve blackberry'nin yanında android ve nokia symbian işletim sistemi olan cep telefonlarında da kullanılabiliyor. cep telefonunu...

Telefon faturanız az gelsin

WHATSAPP: Akıllı cep telefonları arasında ücretsiz anlık mesajlaşma imkânı sunan uygulama, farklı markalı cep telefonları arasında da iletişim kurabiliyor. iPhone ve Blackberry'nin yanında Android ve Nokia Symbian işletim sistemi olan cep telefonlarında da kullanılabiliyor. Cep telefonunu yüklendiğinde otomatik olarak telefon rehberine ekleyip, kimlerle mesajlaşabileceğinizi listeleyen uygulamanın çalışması için iki tarafta da WhatsApp'ın yüklü olması gerekiyor. Kullanımı kolay. Basit arayüz. Geniş cihaz desteği. Yeni mesaj geldiğinde otomatik uyarı ve gösterim. Bağlantı hızına göre gecikmeli mesaj gösterimi. Telefon şarjını hızlı tüketiyor. Kullanıcı sayısı arttıkça düşen hız.

Telefon faturanız az gelsin

VİBER: iPhone'lar için geliştirilen ve ücretsiz indirilen uygulama, bu cihazlar arasında ücretsiz telefon görüşmesi yaptırıyor. Uygulamanın Blackberry ve Android versiyonları ile ücretsiz SMS özelliği de çıkacak. Wi-Fi bağlantısıyla SIM kart olmadan da görüştüren uygulama, 1 dakika için internet kotanızdan yaklaşık 1 MB tüketiyor. Telefon rehberinden kimlerle uygulama ile konuşabileceği görülüyor. Yüksek ses kalitesi. İlk 3 gününde 1 milyon kişi indirdi. Wi-Fi üzerinden sorunsuz çalışan uygulama 3G bağlantısında sorun yaşayabiliyor. 2G'de ise çalışmıyor.

Telefon faturanız az gelsin

TANGO: İnternetten cep telefonu ile sesli ve görüntülü görüşme imkânı sunan Tango, iPhone ve çoğu Android telefonda (Samsung, LG, Motorola, HTC...) kullanılabiliyor. Özellikle video görüşmelerde veri trafiğinin iki taraflı olmasına, internet kotası düşük kullanıcılar dikkat etmeli. 2.5 ay önce çıkan uygulamayı, 125 ülkeden 3 milyon kişi indirmiş. Sadece 3G ve Wi-Fi'de değil, Edge üzerinden de çalışıyor. Rehberden direkt işlem yapılabiliyor. Karşılıklı yapılan görüntülü görüşmelerde internet kotası ve şarj tüketimi yüksek.

Telefon faturanız az gelsin

FRING: Bir yıllık olan bu uygulama, dünya çapında 100 milyon dakikadan fazla görüntülü görüşme yaptırmış. Program ile MSN Messenger, GoogleTalk, Facebook ve Twitter gibi ağlar tek platformdan takip ediliyor. Hemen hemen tüm cep telefonlarıyla uyumlu ve Wi-Fi üzerinden çalışıyor. Sesli/görüntülü görüşme, anlık sohbet, dosya paylaşımı. Tek uygulama üzerinden çalışan sosyal ağlar. 1 dakikalık video görüşmesi 4 MB'nin üzerinde kota harcıyor. 3G ve Edge desteklenmiyor.