BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Tekirdağ’da olaylı gece

Tekirdağ’da madde bağımlısı olduğu iddia edilen 19 yaşındaki genç ilk önce çatıya çıkarak intihara kalkıştı. Çanak antenleri sökerek aşağı a...

Abone ol

Tekirdağ’da madde bağımlısı olduğu iddia edilen 19 yaşındaki genç ilk önce çatıya çıkarak intihara kalkıştı. Çanak antenleri sökerek aşağı atan genç, olay yerine gelen ekipleri görünce çatıdan çatıya atlayarak kayıplara karıştı.
Olay, Tekirdağ Yavuz Mahallesi Narin sokakta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 19 yaşındaki Şahin O. ilk önce oturduğu 5 katlı evin çatısına çıktı. Şahin O., çevre sakinlerinin ve komşularının neden çatıya çıktığını sormasıyla çatıda bulunan antenleri aşağıya atmaya başladı. Vatandaşların durumu polise ve İtfaiye ekiplerine bildirmesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekiplerini gören Şahin O. çatıdan çatıya atlayarak kayıplara karıştı.
Olay yerine çok sayıda polis ekipleri ve itfaiye ekipleri sevk edilirken aynı zamanda 112 acil servis ekibi hazırda bekledi. Şahin O. polis ekipleri ve çevredeki vatandaşların desteği ile yaklaşık 1 saat boyunca çatıda ve gidebilecekleri yerlerde arandı. Şahin O. tüm aramalara rağmen izini kaybederek kayıplara karıştı.
Tekirdağ Yavuz Mahallesi Narin sokakta oturan vatandaşlar ise "Çatıda koşan birini gördük. Yukarıdan aşağıya bir şey attı. Hatta birisinin kafasına düşecekti son anda kaçtı. Sonra polisi aradık’’ dedi.
Polis ekipleri Şahin O.’yu bulmak için arama çalışması başlattı.
(İHA)