BIST 10.277
DOLAR 32,26
EURO 34,71
ALTIN 2.392,95
HABER /  GÜNCEL

Tecavüze uğradığını polisten öğrendi!

Alkolü fazla kaçıran kız eğlenmeye gittiği barda tecavüze uğradı ama...

Abone ol

İstanbul Beyoğlu’nda, üniversite öğrencisi G.Y. ve arkadaşları, Büyükparmakkapı Sokak’taki bir eğlence kulübüne gitti. Sabah saat 04.00’e kadar kulüpte eğlenen arkadaş grubu bardan ayrıldı.

G.Y., arkadaşları ile çıkmak yerine kulüpte eğlenmeye devam etti. Aşırı derecede içkili olan genç kızın yanına barda çalışan B.G. gitti. B.G., sızmak üzere olan genç kızı aynı binada bulunan internet kafenin tuvaletine soktu. Tuvaletten sonra genç kızı tekrar bara götürdü. Genç kız bir süre sonra bardan çıktı ve evine gitti.

Cep telefonunun yanında olmadığını fark edince telefonunu aradı ve cevap veren kişinin polis olduğunu öğrenince tekrar bara gitti. Perişan durumda olan genç kızın cinsel saldırıya maruz kaldığını düşünen polisler, G.Y.’yi karakola götürdü. G.Y., aşırı derecede içkili olduğunu, hiçbir şey hatırlamadığını fakat üzerinde sperm lekeleri olduğunu söyledi. Genç kız adli tabiplikte muayene edildi. Polis bar çalışanı B.G.’nin de aralarında bulunduğu 2 kişiyi gözaltına aldı ve haklarında “tecavüz” suçundan yasal işlem yapıldı. Polis genç kızın eğlendiği bardaki güvenlik kameraları kayıtlarına el koydu. Soruşturma sürüyor.

POLİSLERE LİNÇ GİRİŞİMİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

POLİSLERE BÖYLE SALDIRDILAR

EDİRNE’de,‘uyuşturucu madde satmak’ suçundan hakkında tutuklama kararı verilen G.E.’yi yakalamak isteyen 2 polis memuruna karşı çıkan mahalleleli, tekme-tokat ve kiremitlerle saldırdı.

Takviye ekiplerin gelmesiyle saldırganlar kaçarken, yaralanan polis memurları Mahmut Mengiloğlu ve Cenk Yıldız hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 15.00 sıralarında genellikle Roman vatandaşlarının yaşadığı Gazimihal Mahallesi Yeni Yol Sokak'ta meydana geldi. Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nde görevli sivil polis memurları Mahmut Mengiloğlu ve Cenk Yıldız, hakkında ‘uyuşturucu madde satmak’ suçundan tutuklama kararı bulunan G.E.’yi sokakta görünce, polis kimliklerini göstererek gözaltına almak istedi.

Bunun üzerine mahalle bir anda karıştı. G.E. ile akrabaları ve çok sayıda mahalle sakini polis memurlarına, tekme-tokat saldırdı ve buldukları kiremitleri fırlattı.

Saldırganların arasında kalan polis memurlarını fark eden mahalledeki bazı kişiler, 155 Polis İmdat hattını arayarak olayı anlattı. Bunun üzerine mahalleye çok sayıda polis sevk edildi. Takviye ekiplerinin geldiğini gören saldırganlar ve hakkında tutuklama kararı bulunan G.E. kaçtı.

Yaralanan polis memurları gelen ambulanslarla Edirne Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavileri süren ve vücutlarının çeşitli yerlerinde aldıkları darbeler nedeniyle zedelenmeler oluşan polis memurlarının sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Takviye gelen polis ekipleri mahalle sakinlerine, polis memurlarına kimin saldırdığını sordu. Hiç kimse polisin bu sorusuna cevap vermedi. Ekipler, yaklaşık 20 kişi olduğu tahmin edilen saldırganları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

BALIKESİR'DE FECİ KAZA

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

KORKUNÇ KAZADA 20 KİŞİ YARALANDI

Balıkesir'de iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 20 kişinin yaralandığı bildirildi.


Edinilen bilgiye göre, kaza akşam saatlerinde meydana geldi. Balıkesir Edremit yolu üzerindeki Adnan Menderes Mahallesinde yeni çevre yolu ile kesişen kavşaktaki trafik kazasında içi yolcu dolu olan İvrindi Birlik'e ait bir minibüs ile kamyonet çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 20 civarında kişi yaralandı. Çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibinin sevk edildiği olay yerindeki yaralılar ilk müdahalenin ardından Balıkesir Devlet, Asker Hastanesi ve Atatürk Devlet Hastanesi acil servislerine kaldırıldı.

Yaralıların genel durumlarının iyi olduğu, ancak yaşlı bir vatandaşın durumunun ciddi olduğu öğrenildi.
Balıkesir Emniyet Müdür Yardımcısı Abdülkadir Çılman, kazada 20 kişinin yaralandığını olay yerinde gerekli tedbirlerin alınarak yolun trafiğe açıldığını, yaralıların hastanelere sevklerinin sağlandığını, gerekli çalışmaların süratle yapıldığını kaydetti. Polisin inceleme başlattığı trafik kazasıyla ilgili savcılık tarafından da soruşturma başlatıldığı bildirildi.

ETEK ALTI SAPIĞI SUÇ ÜSTÜ YAKALANDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]BAŞKA BİR MÜŞTERİ FARK EDİNCE...

Zonguldak’ta, bir markette alışveriş yapan kadın müşterinin etek altı fotoğrafını çekmek isterken diğer müşterilerin fark etmesi sonucu yakalanan 59 yaşındaki Halil O. gözaltına alındı.

Meşrutiyet Mahallesi Gazipaşa Caddesi’nde bir markette dün saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayda, Türkiye Taşkömürü Kurumu’ndan emekli maden işçisi Halil O., cep telefonuyla bir kadının peşinden yürümeye başladı.

Müşteri gibi davranıp raflara bakan Halil O., iddiaya göre, kadının etek altı fotoğrafını çekmek istedi. O sırada alışveriş yapan sivil polis memuru, diğer müşterilerin durumu anlatması üzerine şüpheliyi suçüstü yakaladı. Sivil polis memuru, Halil O.’yu yakalayarak haber verdiği meslektaşlarına teslim etti.

Mağdur kadın şikayetçi olmazken, gözaltına alınan Halil O., ifadesi alınmak üzere Çarşı Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü.