BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Tayfun Talipoğlu hayatını kaybetti ölüm nedeni ne!

Gazeteci Tayfun Talipoğlu, İzmir'de tedavi altına alındığı hastanede 55 yaşında hayatını kaybetti. Peki kimdir Tayfun Talipoğlu ölüm sebebi neydi? Oğlu Candaş Tayfunoğlu açıkladı.

Abone ol

İzmir'deki evinde fenalaşan gazeteci Talipoğlu, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Kalp krizi sonucu yaşama veda ettiği değerlendirilen Tayfun Talipoğlu'nun kesin ölüm nedeni otopsi sonucu belli olacak.

EVİNDE FENALAŞIP YERE YIĞILDI ARKADAŞI YANINDAYDI

Gazeteci Talipoğlu bugün saat 01.00 sıralarında Göztepe Mahallesi 76 Sokak'taki evinde fenalaşarak yere yığıldı. Evde bulunan arkadaşının haber vermesi üzerine gelen sağlık ekipleri Talipoğlu'na ilk müdahaleyi yaptı. 

Talipoğlu, daha sonra ambulansla Katip Çelebi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Talipoğlu, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 55 yaşında hayatını kaybetti.

OĞLU ÖLÜM NEDENİNİ AÇIKLADI

Oğlu Candaş Talipoğlu, babasının bu gece kalp krizi geçirdiğini belirterek "Bu geçirdiği üçüncü kalp kriziydi. Daha önce de bu tarz rahatsızlığı olmuştu. Stent takılmıştı. Herhalde yakın aralıklarla üst üste gelince bu sefer bünyesi dayanamadı" dedi.

Talipoğlu, "Yol hikaye kitabını yeni çıkarmıştı, çok istiyordu. Bu hafta içinde ya da hafta sonu için albüm çıkarmak istiyordu. Kendisinin görmesi kısmet olmadı" diye konuştu.

TAYFUN TALİPOĞLU KİMDİR?

İlkokulu Malatya ve Eskişehir'de okuyan Tayfun Talipoğlu, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden 1983 yılında mezun oldu.

"BAM TELİ" PROGRAMI İLE TANINIYORDU

Tayfun Talipoğlu nereli eşi ve oğlu kimdir karısı Filiz ile...

Talipoğlu, Milliyet Gazetesi'nde muhabir olarak başladığı gazetecilik yaşamına önce Star1'de, sonra ATV'de haber muhabiri olarak devam etti. 1995 yılından itibaren önce ATV'de, 1999'dan sonra da NTV'nin de aralarında olduğu birçok televizyon kanalında Bam Teli programını hazırlayıp sundu.

Takvim, Yeni Yüzyıl, Cumhuriyet gazetelerinde köşe yazarlığı da yapan Talipoğlu evli ve bir çocuk babasıydı.

Benim Yolum, Ne Çoktular Ne Kadar Çocuktular, Eskiyen Yüzümün Yeni Gülümseyişi, Çoluk Çocuk Yazıları, Eşekle Gelen Aydınlık yayınlanmış kitaplarıdır. Seyyah ve Bam Teli Yol Müzikleri adlı şiir ve türkü kasetleri de vardır.