BIST 10.170
DOLAR 32,37
EURO 34,70
ALTIN 2.390,46

Tatlıses'e gelen gizli ziyaretçi!

Tatlıses'e gelen gizli ziyaretçi!

Asena tatlıses için öyle şeyler söyledi ki...asena'nın 4 yıl büyük aşk yaşayıp, 2003'te olaylı bir şekilde ayrıldığı ibrahim tatlıses'i hastanede gizlice ziyaret ettiği konuşuluyordu. hatta hürriyet'te asena'nın "ibrahim bey'i benim sevgim yaşatacak' dediği haberi çıkmıştı.. asena dün şunları...

Tatlıses'e gelen gizli ziyaretçi!

ASENA TATLISES İÇİN ÖYLE ŞEYLER SÖYLEDİ Kİ...
Asena'nın 4 yıl büyük aşk yaşayıp, 2003'te olaylı bir şekilde ayrıldığı İbrahim Tatlıses'i hastanede gizlice ziyaret ettiği konuşuluyordu. Hatta Hürriyet'te Asena'nın "İbrahim Bey'i benim sevgim yaşatacak' dediği haberi çıkmıştı..

Asena dün şunları söyledi:

"Vurulduğunu duyunca şok oldum. Hemen hastanenin yakınına gittim. Arabamda Yasin okudum. Günlerdir dua ediyorum. Hastaneye gizlice ziyarete gittiğim yalan. 'İbrahim Bey'i benim sevgim yaşatacak' falan da demedim. Doktorları arayıp sağlığı hakkında sürekli bilgi alıyorum. Ayrıca ziyarete gitseydim, kime 'Geçmiş olsun' diyecektim ki? Derya Tuna'ya mı, Ayşegül Yıldız'a mı?"

Tatlıses'e gelen gizli ziyaretçi!

SEVİŞME SAHNELERİ OLAY YARATTI!
4 yıldır birlikte olduğu oyuncu Jessica Biel’den ayrılan Amerikalı şarkıcı Justin Timberlake’in “Siyah Kuğu” filminin yıldızı Mila Kunis’le birlikte olduğu ortaya çıkmıştı.

İkili henüz ilişkileri hakkında resmi bir açıklama yapmadı ama Kunis MTV’ye verdiği röportajda Timberlake’i “Çok profesyonel, tatlı ve müthiş bir adam, yapamayacağı bir şey yok” sözleriyle tanımlamıştı.

İkilinin oynadığı 'Friends With Benefits'deki görüntüler de bu dedikodular sonrasında günün konusu oldu. Filmde ikilinin sevişme sahneleri yer alıyor.

Tatlıses'e gelen gizli ziyaretçi!

AYRILDI KİLO ALDI!
En büyük hayali çocuk sahibi olmak olan ve Yılmaz'dan beklediği evlilik teklifini alamayan Dere'nin, ayrılık sonrası depresyona girdiği ve 5 kilo aldığı söyleniyor.

Bu arada 1 yıldır hiç görüşmeyen ikili son anda bir değişiklik olmazsa 28 Mart'ta Yeşilçam Ödüllerinde karşı karşıya gelecek. Cansu Dere ödüllerde sunuculuk yapacak. Cem Yılmaz ise 'En İyi Erkek Oyuncu' aday ...

Tatlıses'e gelen gizli ziyaretçi!

DİZİ AŞKI UZUN SÜRMEDİ!
“Kızım Nerede?” dizisinin başrol oyuncusu Ece Uslu ile rol arkadaşı Kamil Güler'in aşkı uzun sürmedi
Yıllardır iyi arkadaş olan ikilinin yakınlığı, aynı sette çalışmaya başladıktan sonra, iki ay önce aşka dönüşmüştü.

Pek çok mekanda sık sık birlikte görülen çiftin sessiz sedasız yollarını ayırdığı ortaya çıktı. Milliyet'in haberine göre, Kamil Güler'in yakın çevresine “Olmadı, uyuşamadık” dediği öğrenildi.

Çiftin ayrılığında Uslu'nun evlilik ve çocuk konusuna sıcak bakmasının da etkili olduğu belirtiliyor. Yıllar önce gazeteci Sevim Gözay’la yaptığı evlilik kısa süren Güler'in ise evlenip çocuk yapmanın kendisine göre olmadığını her fırsatta belirttiği ifade ediliyor.