BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,93
ALTIN 2.434,74
MAGAZİN

Tarkan yine rahat durmadı! Almanya turnesini böyle duyurdu

Baba olacağını ilginç bir videoyla müjdeleyen Tarkan yine geleneği bozmadı. Megastar, Nisan ve Mayıs aylarında düzenleyeceği turneyi ilginç bir videoyla duyurdu.

Megastar Tarkan Almanya Turnesi kapsamında, Mart ve Nisan aylarında; Berlin, Stuttgart, Frankfurt, Rotterdam, Düsseldorf, Münih ve Hamburg’da Sevenleriyle buluşacak.

Tarkan, 29 Mart 2018’de Berlin’de başlayacağı ve 29 Nisan’da Hamburg’da sonlandıracağı konser serisi kapsamında, yeni pop albümü “10”da yer alan şarkılarının yanı sıra yıllardır dillerden düşmeyen şarkılarını da seslendirecek.

Ünlü popçu, turne haberini ise ilginç bir şekilde sevenleriyle paylaştı. Baba olacağını müjdelediği videoyla uzun süre gündemden düşmeyen Tarkan'ın, ekibiyle beraber çektiği bu görüntüsü de çok konuşulacağa benziyor. 

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle
Etiketler