BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

Tarkan çocuklar için söyledi

Tarkan çocuklar için söyledi

Trt uluslararası 23 nisan çocuk şenliği'nin kapanış galasında bir konser veren tarkan, dünya çocuklarını coşturdu. trt uluslararası 23 nisan çocuk şenliği, cam piramitte düzenlenen gala gecesiyle sona erdi.

Tarkan çocuklar için söyledi

TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği'nin kapanış galasında bir konser veren Tarkan, dünya çocuklarını coşturdu. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği, Cam Piramitte düzenlenen gala gecesiyle sona erdi.

Tarkan çocuklar için söyledi

TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Paul Doany, Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve diğer yetkililerin de izlediği programda, yabancı çocuklarla konuşan ve çocuklarla birlikte şarkılarını söyleyen Tarkan, ''Sizleri seviyorum. Hepiniz birer meleksiniz'' dedi.

Tarkan çocuklar için söyledi

Tarkan konserinden sonra TRT Çocuk Korosu ile barış şarkıları söyleyen yabancı çocuklar, TRT televizyonundan canlı yayınlanan programları da izledi. Program sonunda perdeye şenliğin 30 yıllık sürecini anlatan sinevizyon gösterisi yansıtıldı. Gecede Anadolu Ateşi de bir gösteri sundu.

Tarkan çocuklar için söyledi

Dünyada kutlanan ilk ve tek çocuk bayramı olan Uluslararası 23 Nisan Çocuk Bayramı, 1979 yılından bu yana tüm dünya çocuklarını kucaklıyor. Şenliğe bu yıla kadar 90 farklı ülkeden 20 bin civarında çocukla 5 bin grup lideri katıldı.