BIST 10.793
DOLAR 32,20
EURO 34,95
ALTIN 2.428,59
HABER /  DÜNYA

Taraftarın desteği önemli

Bursaspor’un Nijeryalı yıldızı Taye Taiwo, takımın performansının yükselmesinde taraftarların desteğinin önemli olduğunu söyledi.<br/><br/>“...

Abone ol

Bursaspor’un Nijeryalı yıldızı Taye Taiwo, takımın performansının yükselmesinde taraftarların desteğinin önemli olduğunu söyledi.

“SEZONU EN İYİ ŞEKİLDE BİTİRMEK İSTİYORUZ”
Bursaspor’un başarılı sol bek oyuncusu Taye Taiwo, kulübün resmi televizyonuna açıklamalarda bulundu. Her maçta üstüne koyarak gittiklerini ve sezonu en iyi şekilde bitirmek istediklerini vurgulayan Taiwo, “Çalışmalarınız her zaman o şekilde olur. Bizim de çalışmalarımız dahilinde performansımın daha ileriye gittiğini düşünüyorum. Takımın performansının yükselmesinde taraftarlarımızın desteğinin önem taşıdığını düşünüyorum” dedi.

“DURAN TOPLAR MAÇIN KADERİNİ DEĞİŞTİREBİLİR”
Duran topların önemine değinen Taiwo, “Duran toplar bazen maçın kaderini değiştiriyor. Antrenmanlarda duran top çalışmalarına ağırlık veriyoruz. Ben de o yüzden önem gösteriyorum. Takım olarak da çalışıyoruz” diye konuştu.

“3 PUANLARI TEKER TEKER TOPLAYACAĞIZ"
Maçları teker teker ele alacaklarını belirten Bursaspor’un tecrübeli sol beki Taye Taiwo, “Her hafta tekrar hazırlanıp maça çıkacağız. 3 puanları teker teker toplayıp, sezonu da en iyi şekilde bitirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
(İHA)