BIST 10.899
DOLAR 32,17
EURO 34,94
ALTIN 2.458,65
HABER /  GÜNCEL

Taraftar Kocaman'dan neşter bekliyor

Fenerbahçe, liderliğe rağmen son iki maçta oynadığı kötü futbol ve bazı oyuncuların hoş karşılanmayan hareketleri nedeniyle eleştiri toplarken taraftarlar Kocaman'dan neşter bekliyor.

Abone ol

Fenerbahçe, liderliğe rağmen son iki maçta oynadığı kötü futbol ve bazı oyuncuların hoş karşılanmayan hareketleri nedeniyle eleştiri toplarken, taraftarlar Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın arkasında durup, disiplinsizliğe ve kavgalara gereken neşteri vurmasını istedi.

Başını Emre Belözoğlu'nun çektiği bazı oyuncuların saha içi ve dışındaki tavırları nedeniyle zorda kalan Kocaman'ın arkasında duran sarı - lacivertliler, sanal ortamda takımda kim olursa olsun disiplinsizlik yapan oyuncunun cezalandırılması gerektiğini savundular.

Şampiyonluk yolunda Kocaman'ın daha güçlü durabilmesi için takım içi disiplini sağlamak zorunda olduğunu bildiren taraftarlar, Emre ya da başka önemli bir oyuncu da olsa, düzeni bozan isimlerin kendilerine çeki-düzen vermesinin şart olduğunu belirttiler.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise bugün başlayacakları Gençlerbirliği maçının hazırlıkları öncesi takımına gereken uyarıları yapmayı düşünüyor. Hem Sivasspor yenilgisi ile başlayan süreçte, hem de galibiyete karşın Eskişehirspor maçında devam eden iştahsız futbolu eleştirecek olan Kocaman, saha içi ve dışında yaşanan olumsuzlukları da gündeme getirerek sert mesajlar verecek.

Takımda disiplinsizlik yapanlara ağır para cezası da verileceğini duyuracak olan Kocaman, başta Emre olmak üzere, önemli futbolcularına gençlere örnek olmaları için çağrıda bulunacak ve birkaç isimle bu konuda özel görüşecek.

Gençler'e yeni kadro

Sarı-lacivertli ekip, cuma akşamı Başkent Ankara'da oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına bugün başlayacak. Teknik Direktör Aykut Kocaman, Gençlerbirliği karşısına Yobo, Ziegler, Bilica ya da Serdar'dan oluşan bir savunma ile çıkacak.

Bekir'in cezası nedeniyle defans hattını değiştirecek olan Kocaman, iki gün boyu yapacağı denemelerden sonra Serdar'a mı yoksa Bilica'ya mı forma vereceğini kararlaştıracak. İsviçreli oyuncu Ziegler yeniden formasına kavuşurken, Yobo da savunmadaki yerini alacak.
Takımın diğer bölgeleri ile oynamayacak olan Kocaman, Ankara'da da Bienvenu ile yola devam edecek.