BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.431,95
HABER /  DÜNYA

Taraftar gözaltıları sağlık kontrolünde

İstanbul başta olmak üzere 4 ilde taraftar gruplarına yönelik operasyonlarda kapsamında gözaltına alınan 83 kişi sağlık kontrolü için Haseki...

Abone ol

İstanbul başta olmak üzere 4 ilde taraftar gruplarına yönelik operasyonlarda kapsamında gözaltına alınan 83 kişi sağlık kontrolü için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildi.
İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 200 ayrı adrese düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın bazı taraftar gruplarının liderleri ve elemanlarının emniyetteki işlemleri devam ediyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Vatan Yerleşkesi’nde gözaltında tutulan taraftarlar, bugün sabah saatlerinde Çevik Kuvvet Polis otobüslerine bindirilerek doktor kontrolüne götürüldü. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen 83 taraftar, doktor raporları alındıktan sonra yeniden emniyete getirildi. Zanlıların araçlara bindirilmesi esnasında "bizim suçumuz yok", "PKK dışarıda taraftar içeride" demesi dikkat çekti. Zanlıların emniyetteki işlemleri devam ederken yarın sabah adli mercilere sevk edilmesi bekleniyor.
(İHA)