BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,86
ALTIN 2.443,87
HABER /  DÜNYA

Asansör boşluğuna düştü

Ümraniye’de bir iş merkezine arkadaşını ziyaret için gelen genç, asansör boşluğuna düştü. Yaralı genç, İtfaiye ekipleri tarafından çıkartıla...

Abone ol

Ümraniye’de bir iş merkezine arkadaşını ziyaret için gelen genç, asansör boşluğuna düştü. Yaralı genç, İtfaiye ekipleri tarafından çıkartılarak hastaneye sevk edildi.
Edinilen bilgilere göre olay Ümraniye Mithat Efendi Caddesi’nde bulunan bir iş merkezinde meydana geldi. İş merkezinde çalışan arkadaşını ziyaret etmeye gelen soyadı öğrenilemeyen Serkan (27) isimli genç, işyerinin 5. katına çıktı. Arkadaşı ile görüştükten sonra aşağı inmek isteyen genç, asansör gelmeden kapıyı açarak adımını attı. Asansör boşluğuna düşen genç, bağırarak yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaralı genci kurtarmak için adeta seferber oldu. Uzun uğraşlar soncunda çıkartılan yaralı genç, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olayı gören bir vatandaş, "Asansör anahtarını açıyor. Açtığı anahtarla asansöre bindiğini zannediyor ve o arada boşluğa düşüyor" dedi.
(İHA)