BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Tank mermisi bir eve isabet etti

Suriye’nin Rasulayn ilçesinde sabah saatlerinde başlayan çatışmalarda bir tank mermisi, Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde bir eve isabet e...

Abone ol

Suriye’nin Rasulayn ilçesinde sabah saatlerinde başlayan çatışmalarda bir tank mermisi, Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde bir eve isabet etti. Camın altında asılı kalan tank mermisinin patlamaması sonucu, büyük bir facia önlendi.
Edinilen bilgiye göre, Suriye’nin Rasulayn ilçesinde PYD ile El Nusra arasında sabah saatlerinde çatışmalar başladı. Çatışmalarda çok sayıda mermi de Ceylanpınar’daki evlere isabet etti. Mevlana Mahallesi’nde bulunan Mehmet Emin Özçelik’e ait eve de tank mermisi isabet ederken, büyük bir gürültüyle camların çatladığı olayda 8 kişilik aile korku yaşadı. İsabet eden tank mermisinin patlamaması olası bir faciayı engellerken, ailenin komşularına sığındığını belirten vatandaşlar, can güvenlikleri olmadığını söyledi.
Öte yandan başka bir eve de mermilerin isabet etmesi sonucu 2 kadın baygınlık geçirerek hastaneye kaldırıldı. Sabah saatlerinde de çatışmalardan seken kurşun ve şarapnel parçalarından 2 kişi yaralanmıştı.
(İHA)