BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,65
ALTIN 2.391,48
HABER /  DÜNYA

Talihsiz kadının feci ölümü

Kadıköy’de, temizlik için gittiği evde cam silerken 4. kattan düşen kadın, hayatını kaybetti. Kadının olay yerine gelen yakınları gözyaşları...

Abone ol

Kadıköy’de, temizlik için gittiği evde cam silerken 4. kattan düşen kadın, hayatını kaybetti. Kadının olay yerine gelen yakınları gözyaşlarını tutamadı.
Olay, saat 13.00 sıralarında Ali Nihat Tarlan Caddesi’nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, binanın 4. katında bulunan bir daireye temizlik görevlisi olarak gelen Rukiye Şimşek (42), cam sildiği sırada dengesini kaybederek aşağı düştü. Beton zemine çakılan talihsiz kadın feci şekilde can verdi. Kadının aşağı düştüğünü gören çevre sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Şimşek’in hayatını kaybettiğini belirlerken, polis ekipleri de çevre emniyeti alarak Şimşek’in yakınlarına haber verdi.
Olay yerine gelen Rukiye Şimşek’in eşi Bahri Şimşek, eşinin cesediyle karşılaşınca gözyaşlarına hakim olamadı. Çevredekiler ve polis ekiplerince sakinleştirilen Şimşek, uzun süre gözyaşı döktü. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Rukiye Şimşek’in cenazesi morga kaldırıldı.
Öte yandan, duydukları ses üzerine dışarı çıktıklarını ifade eden bir esnaf, “Eczanedeydik. Müdahale etme şansımız yoktu. Çünkü bayağı bir şiddetli düşmüş. Camı silerken maalesef düştü. Ambulans çağırdık, geldi ama yapacak bir şey kalmamıştı. Temizliğe gelen bir kadın. Ev sahibi değil” şeklinde konuştu.
(İHA)