BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,66
ALTIN 2.383,69
HABER /  GÜNCEL

Taksim Kazancı Yokuşu'nda patlama: 4 kişi yaralandı

Taksim'in göbeğinde Kazancı Yokuşu'nda korkunç bir patlama meydana geldi. Patlamada çok sayıda yaralının olduğu bildirildi.

Abone ol

TAKSİM'de saat 16: 15’te büyük bir patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre patlamada 4 kişi yaralandı. Patlamanın nedeni ise tüp yada doğalgaz patlaması.

Çevredeki binalar kullanılamaz hale geldi, otomobiller ters döndü. Çevredekilerin anlattıklarına göre, patlama yüksek bir sesle meydana geldi. Olay yerine itfaiye, sağlık ve güvenlik ekipleri gönderildi.

Çevredeki vatandaşlar, alevlere yangın söndürme tüpüyle müdahale etti. Caddede hasara yol açan patlamanın doğalgaz veya tüp patlamasından kaynaklanabileceği bildirildi.

İşte dakika dakika yaşananlar:

TERÖR SALDIRISI DEĞİL

17.00: Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan olay yerinde açıklama yapıyor. Bir sanat galerisinde doğalgaz sıkışması sonucu ortaya çıkan bir patlama. Terör olayına bağlı bir patlama değil. 4 yaralı var. 6-7 binada hasar var. Sokakta da gaz kokusu var.

4 KİŞİ YARALANDI

16:50: Yapılan ilk incelemelerde 4 kişinin yaralandığı tespit edildi. Can kaybının yaşanıp yaşanmadığı ise henüz belirlenemedi.

16:40: İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, patlamanın tüp ya da doğalgazdan kaynaklandığını açıkladı.

16:30: Güvenlik güçleri ikinci bir patlama riskine karşı bölgeyi boşaltmaya başladı. Basın mensupları da dahil vatandaşlar olay yerinin dışarısına çıkartılıyor.