BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,85
ALTIN 2.434,40

Survivor'da 22 Haziran'da elenecek isimler bomba!

Survivor'da 22 Haziran'da elenecek isimler bomba!

TV8 sevilen yarışması Survivor'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı Turabi Çamkıran, Hakan Hatipoğlu ve Murat Ceylan arasından çıkacak. Survivor'dan elenen isim kim olacak? SMS oylaması sonuçları 22 Haziran 2018 Cuma akşamı açıklanacak.

Survivor'da 22 Haziran'da elenecek isimler bomba!

Survivor'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı 3 isim arasından çıkacak. Bireysel rekabete dönen Survivor'da 20 Haziran 2018 Çarşamba günü oynanan dokunulmazlık oyunu yarışmacılarını eleme potasına çıkardı. Bu hafta 3 isim için toplu SMS oylaması sonuçlarına bakılacak.

Survivor'da 22 Haziran'da elenecek isimler bomba!

İlk olarak yarışmacılar birer arkadaşlarının isimlerini yazdı ve yarışmacıların oyları sonucunda birinci eleme adayı Turabi Çamkıran; erkekler arasında dokunulmazlık oyununu kazanan Anıl Berk Baki'nin kararıyla ikinci eleme adayı Hakan Hatipoğlu ve kızlar arasında dokunulmazlık oyununun galibi Nagihan Karadere'nin kararıyla üçüncü eleme adayı da Murat Ceylan oldu.

Survivor'da 22 Haziran'da elenecek isimler bomba!

Survivor 2018 eleme adayı Turabi Çamkıran kimdir? 1987 yılında Mersin'de doğdu. Aslen Kahramanmaraşlı. Hiphop Street Dans haricinde Break Dans ve birçok farklı dansı yaptı. Meslek olarak da terzilik yapıyordu. Mersin Toroslar Lisesi ve Gazi Lisesi’nde okuyup mezun olamayınca Survivor All Star’dan sonra dışarıdan okuyup liseyi bitirmiştir. Turabi Çamkıran, Mersin’de amatör şekilde tekvando, boks ve Muay Thai ile uğraştı. Daha sonra profesyonel olarak Muay Thai'yi yerinde öğrenme isteği ile Tayland’a gitti. Burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü. Aynı zaman da MMA (kafes dövüşü) maçlarında da birçok ülkede müsabakalara katıldı. Turabi Çamkıran, 2008 yılında 4. sezon 'Benimle Dans Eder misin?' dans yarışmasına katıldı. 2013 yılında Acun Ilıcalı’nın hazırladığı ve jüri üyeliğinde Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler’in olduğu 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' adlı yarışmaya katıldı. 2014 Survivor yarışmasının birincisi oldu. Ardında Survivor All Star’a katılan Çamkıran, yine birincilik koltuğunda yer aldı.