BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.436,36
MEDYA

Survivor yeni bölüm fragmanı! Sema'dan şoke eden hareket kolu mu kırıldı?

Survivor 76. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.20 Mayıs Pazar akşamı ekrana gelecek olan bölümde Acun Ilıcalı, Survivor tarihinin en büyük ödülünü açıklayacak. İşte Survivor 2018'in 76. yeni bölüm tanıtımı

Survivor 2018'in 76. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 20 Mayıs Pazar akşamı ekrana gelecek olan bölümde Acun Ilıcalı, Survivor tarihinin en büyük ödülünü açıklayacak. Öte yandan haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynanırken, ünlüler takımında yarışan Sema Aydemir çatlak olan kolunu bilerek kıracak.

SEMA DİSKALİFİYE Mİ OLUYOR?  Yayınlanan yeni bölüm fragmanında daha önce kolunu inciten Sema Aydemir'in bilerek kolunu kırmaya çalışması dikkat çekiyor. Sema, doktorun 'Pişman mısın?' sorusuna ise hayır yanıtını veriyor.  Ardından Acun Ilıcalı'nın 'Bundan sonra böyle tekrar böyle birşey yaşayabilir miyiz acaba?' sorusuna  'Onu bilemeyiz' diyerek karşılık veriyor. 

SURVIVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? Ünlüler ve Gönüllüler takımı bu akşam dokunulmazlık için karşı karşıya geldi. Art arda yaşadığı kayıpların ardından bu hafta dokunulmazlığı kaybetmek istemeyen Ünlüler, Gönüllüler'e karşı muhteşem bir performas sergiledi ve 1. dokunulmazlığı 10-3 skorla kazanmayı başardı.

SURVİVOR'DA ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU? Survivor'da konsey oylaması sonucunda ilk eleme adayı Yağmur Banda oldu. Bireysel Dokunulmazlığı alan Hilmi'nin söylediği isim ise Birsen Bekgöz oldu ve ilk iki eleme adayı böylelikle belli oldu.

Sitene Ekle