BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.305,40
HABER /  MEDYA

Survivor ünlüler SMS sıralaması kim elenir?

Survivor All Star 'da ünlüler SMS sıralamasına göre bir kişi bu hafta elenecek. Peki kim elenir? Survivor ünlüler SMS sonuçları sıralaması bakın nasıldı?

Abone ol

Survivor All Star adasında dokunulmazlığı kaybeden ünlülerde bu hafta kim elenir büyük merak konusu. Bu sorunun yanıtı Survivor ünlüler SMS sıralamasında saklı. Acun Medya tarafından Survivor 6 Mayıs 2015 tarihli SMS oylaması sıralama sonuçlarına baktığımız zaman elemenin büyük sürprizlere gebe olduğu ortaya çıkıyor?
SURVİVOR 'DA KİM ELENDİ? ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI SONUÇLARI- TIKLAYIN
Ünlüler takımı Survivor adasında en son 6 Mayıs tarihinde SMS oylamasına çıkmışlardı. O SMS sıralamasında ise ünlüler takımında Serenay Aktaş birinci çıkmıştı.

SURVİVOR'DA KİM ELENİR?
Survivor All Star adasında çarşamba günü yapılacak SMS oylaması sonuçlarına göre sıralamada en az oyu alan kişi elenecek. Dokunulmazlık oyunu sonrasında yapılan ada konseyinde Hakan Hatipoğlu ve Berna'nın adı elenmek üzere yazıldı.
survivor-all-star-kim-elendi-hakan-ve-berna.jpgSurvivor All Star ünlüler SMS sıralaması ada konseyinde açıklanacak. Şayet 6 Mayıs'takine benzer bir sonuç çıkar da Seranay birinci olursa elenmek üzere Anıl Tetik'in adını verebilir. Anıl Tetik birinci çıktığı taktirde ise vereceği isim Serenay'dan başkası olmayacak.
survivor-ünlüler-sms-siralamasi-sonuçlari.jpgDoğukan Manço ise dokunulmazlık kolyesi sayesinde bir isim söyleme hakkına sahip. Doğukan'ın da vereceği isim Anıl ya da Merve Aydın olacak. Şayet Serenay birinci olup Anıl'ı söyler, Doğukan da Merve Aydın'ın adını verirse ikiye bölünmüş olan ünlüler takımı sıradışı bir oylamaya tabi olacak.

ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI NASIL ÇIKAR?
survivor-all-star-ünlüler-sms-siralamasi-anil-tetik.jpgSurvivor ünlüler SMS sıralaması sonuçlarında Anıl Tetik ya da Serenay Aktaş 'ın birinci olması bekleniyor.
Ünlüler takımının son SMS sıralamasında Serenay bir öncekinde ise Anıl Tetik birinci çıkmıştı.

ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI - 5 MAYIS
Survivor all star ünlüler takımının son sms oylaması sıralama sonuçları 5 Mayıs tarihinde çıkmıştı. O elemede Pascal Nouma Survivor adasına veda etmişti.
survivor-ünlüler-sms-siralamasi-sonuçlari-serenay.jpgİşte 5 Mayıs tarihli Survivor All sTar ünlüler SMS sıralaması sonuçları;
1. Serenay Aktaş
2. Hakan Hatipoğlu
3. Anıl Tetik
5. Pascal Nouma (Pascal 6 Mayıs tarihli oylama sonrasında Survivor'a veda etmişti)
6. Berna Canbeldek
7. Merve Aydın

ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI - 15 NİSAN
Ünlüler takımı 6 Mayıs'tan önce bir de 15 Nisan tarihinde SMS oylamasına çıkmıştı. O elemede Anıl Tetik birinci çıkmış ve gecenin sonunda Merve Oflaz elenmişti. Ünlüler takımının SMS sıralaması 15 Nisan tarihinde şöyle olmuştu;
1) Anıl Tetik
2) Berna Canbeldek
3) Serenay Aktaş
4) Merve Aydın
5) Hakan Hatipoğlu
6) Pascal Nouma
7) Doğukan Manço
8) Merve Oflaz

SURVİVOR BOZOK , HAKAN'A KAFA ATTI OLAY YARATTI
Survivor All Star son bölümüne damga vuran Bozok 'un çirkin hareketi oldu. Daha önce kendi takımından Hasan ile de şiddete yönelik kavgaya giren Bozok bu kez Hakan Hatipoğlu 'na attığı kafayla olay yarattı.

Dokunulmazlık yarışı sırasında Doğukan Manço ile karşılayan Bozok, yarışta hayli geri kalıp puan verdi. Öfkeyle sahadan ayrılırken o sırada puana sevinen Hakan 'ın üstüne gidip kafa attı.
bozok-hakan-a-kafa-atti.jpgBozok hiç bir sebep yokken Hakan 'a kafa atınca Survivor adası birbirine girdi. Hakan 'Sen ne yapıyorsun ya' diyerek Bozok 'a tepki verdi. Kafa atan Bozok ise 'Sakin ol' diyerek daha da kızdıran bir tutum sergiledi.

BOZOK VE HAKAN GERİLİMİ
Bozok'un Hakan'a kafa atmasıyla başlayan gerginlik oyun sırasında da devam etti. Gönüllüler dokunulmazlığı kazanmanın sevincini yaşarken Bozok yine çirkinleşti. Bu kez eline kum alıp Hakan 'a fırlattı. Terbiyesizlikte sınır tanımayan Bozok çirkinleştikçe çirkinleşti.


BOZOK HAKAN'I SUÇLADI
Bozok 'un kafa atma olayı Survivor ada konseyine de damga vurdu. Bozok çirkin hareketlerinin hesabını vermekten kaçtığı gibi 'özür' dilemeyeceğini de söyledi. Bozok ağır tahrik sonucu kafa attığını iddia edip şunları söyledi;

-"Tahrik var ve beni tahrik ediyor. Daha önce Turabi'yi de tahrik ediyor. Oyun sonunda bağırması yeni çıktı. Ben oyun sonunda kendimden geçiyorum. Benim önümde benim bağırdığım gibi o da bağırınca sinirler geriliyor."
survivor-2015-bozok-kafa-atti.jpg
HAKAN : ÖZÜR DİLEMESİNİ İSTİYORUM
Hakan ise Bozok'tan özür dilemesini beklediğini; yaşananların ise kendisini üzdüğünü söyledi. Hakan konseyde şunları söyledi;

"Bugün konsey başlarken bir özür beklerdim. Geç bir an ama yine de özür dileseydi kabul edebilirdim. Survivor, bir açlık oyunu değil. Bir ödül oyunu değil. Bugün oyun alanında benden özür dileseydi bana temas ettiği kafasını gider öperdim. Bozok'la geçtiğimiz hafta da yine benzer bir olay yaşandı. Bugün olan olayda ise herhangi biçimde Bozok'la göz göze bile gelmedim. Aramızda bir baba var ve o da Bozok. İyi örnek olmalıyız, güzel şeyler yapmamız lazım. Bir kere takımım bana sahip çıktı bu olayda. Kendilerine de teşekkür ederim. Benim patilerim var diye kedi sanmasınlar gerekirse aslan kesilirim. Bunun dışında herkesten humanistlik bekliyorum ve onun da sözde kalmaması gerektiğini düşünüyorum. Bugün Hasan'ın da bana söylediği bir söz beni kırdı. Onun gibi humanist birisinin olayı böyle algılamaması lazım. Bugün üzgünüm ve dediğim gibi bugün ayrı bir üzgünüm. Tek istediğim şey ahlaklı ve centilmence bir mücadele etmektir. Burayı ailemiz izliyor."



BOZOK CEZA ALDI 1 HAFTA DİSKALİFİYE OLDU
Acun Ilıcalı 'nın Survivor adasını sürekli şiddete yönelen hareketleriyle karıştıran Bozok 'a vereceği ceza merak konusuydu. Bozok yine ucuz yırttı. Hakan 'a kafa atmasına ve bariz bir şekilde şiddete başvurmasına rağmen 1 haftalık diskalifiye ile kurtuldu. Bu karar sosyal medyada tepkiyle karşılandı.