BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  MEDYA

Survivor SMS sonuçları açıklanıyor!

Survivor'da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Gönüllüler ve ünlülerden iki isim elemeler için aday olurken, SMS oylaması sonucu elenen isim Serenay oldu.

Abone ol

Survivor'da kim elendi? Survivor All Star'da dün akşam yine eleme heyecanı yaşandı. Doğukan'ın Serenay'ın ismini vermesiyle birlikte, Gönüllüler takımından iki isim elemeler için aday oldu. Yapılan oylamada ise adaya veda eden isim Serenay oldu.

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllülerden bir isim elemeler için oylamaya gidildi. Doğukan'ın hamlesiyle hem Serenay hem de Merve, elemeler için belirlenen iki isim oldu. Böylelikle ilk kez ünlüler takımından iki kişi elemeler için yarışmış oldu.

HAKAN'DAN SERT TEPKİ

Bu arada Doğukan'an tercihi Hakan'ı da çıldırttı. Daha önce hem Serenay hem de Doğukan ile birlikte yürüdüğünü; ancak son oylamada tüm güvenini yitirdiğini söyleyen Hakan, Doğukan'a tepki gösterdi.

KONSEY TOPLANDI 

Zorlu bir dokunulmazlık oyunu sonrası kurulan konseyde, Turabi dokunulmazlığın kendisi için ne kadar önemli olduğunu ilk kez bu elemelerde anladığını söyleyerek, ayağımı kaybetmek uğruna orada asılı kalmanın kendisine yaradığını ifade etti.

Hakan ise Doğukan'ın tavrını bir kez daha eleştirdi ve Serenay'ın herşeye rağmen son 5 oyundan 4'ünü kazandığını ve Survivor All Star'da kendi performansının üstüne çıktığını söyledi.

DOĞUKAN SONUNDA PATLADI

Serenay ile konuşabilmesine rağmen Hakan'ın kendisine hesap sorduğunu ifade eden Doğukan, Serenay'ın ismini yazarak kendini savunduğunu söyledi. Doğukan şöyle konuştu;

"Hakan bana Serenay'ın hesabını soruyor. Ben yüzleşmek istediğim zaman bunu yapabiliyorum. Konuşalım yüzleşelim istedim ama olmadı. Benim ilk tercihim karşı taraftan birisinin gitmesidir. Bana ateş edilmeden ben kimseye ateş etmedim. Benimkisi burada nefsi müdafadır. Ben gidip sordum ve benim ismimi yazacaklarını söylediler. Ben de bir şekilde burada kalabilmek için dört ismi seçmeyi tercih edebilirim. Hakan'ın bana teklifi üç isim çıkarmaktı. Eğer ortada bir hesap varsa bu Hakan'ın hesabıdır.

Şu ana kadar yaptığım hiçbir şeyin yanlış olduğunu düşünmüyorum. O zaman Hakan bana ne olursa olsun senin arkandayım dedi ama bak yolun sonundayız ama ben onu arkamda göremiyorum."

OYLAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI

Ünlüler konseyinde bir kez daha sürpriz yaşandı ve Hilmicem ve Hasan ikişer oy alarak elemeler için belirlenen iki isim oldu. Böylelikle ilk kez elemeler için hem ünlülerden hem de gönüllülerden ikişer isim elemeler için aday olmuş oldu.