BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Survivor Merve Oflaz çıldırdı 'Beni öldürün'

Survivor All Star Merve Oflaz elemede adı yazılınca çıldırdı. Merve Oflaz Almeda ile kıyaslanmasına öfke kustu. Merve Oflaz kendimi öldürmek istiyorum' dedi.

Abone ol

Survivor All Star Merve Oflaz 17 Mart 2015 (bu aksam) Survivor konsey gecesinde adadan gönderilmek üzere adının yazılmasına çok bozuldu. Survivor Merve Oflaz, Almeda ile kıyaslanıyorum ve bu benim içim ölüm demek' dedi.

SURVİVOR 'DA KİM ELENDİ? (TIKLAYIN)

Merve Oflaz Survivor All Star'ın başından beri oyunlarda ve ada koşullarında kendini tam olarak ifade edememekten rahatsız. Survivor konsey gecesinde elenmek için adının yazılmasına ve üstelik yarışmalarda oynatılmamasına da çok bozuluyor. Merve Oflaz, kendi grubuyla yaptığı kuliste, 'Almeda ile ben kıyaslanıyorumi oyunlarda oynatılmıyorum, performansım öne atılarak benim ismim yazılıyor. Pascal beni niye yazdı anlamıyorum?' dedi.

ekran-resmi-2015-03-17-11.05.55.pngMerve Oflaz, Hakan Hatipoğlu, Serenay Aktaş ve Doğukan Manço ile yaptığı kuliste takımdaki diğer yarışmacıları çekiştirdi. Merve Oflaz, 'Almeda ile ben kıyaslanıyorum ve bu benim için ölüm demek, kendimi şuan öldürmek istiyorum'! dedi.

SURVIVOR MERVE OFLAZ KİMDİR? (TIKLA GÖR)

MERVE OFLAZ İSYAN ETTİĞİ ANLAR



survivor-all-star-kim-elendi.20150317130146.jpg