BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Survivor görülmemiş kavga Sahra ortalığı yıktı

Survivor All Star 33. bölüm Ödül Oyunu gecesinde görülmemiş kavga. Survivor Sahra kendisinden daha fazla yemek yiyen Nadya'ya demediğini bırakmadı

Abone ol

Survivor All Star 33. bölüm Ödül Oyunu gecesine Gönüllüler adasındaki 'yemek' kavgası damga vurdu.

Survivor’un Cumartesi akşamı yayınlanan son bölümünde, Sahra ödül oyununu kazandıktan sonra daha fazla yemek yiyen Nadya’ya çok sinirlendi. Yarışmanın başından beri yemek konusunu dilinden düşürmeyen Sahra’nın gazabına uğrayan isim bu kez Nadya oldu.

survivor-son-bolum-gorulmemis-kavga-sahra-nadya.jpg


SURVİVOR GÖRÜLMEMİŞ KAVGA HERKES ETEĞİNDEKİ TAŞLARI DÖKTÜ

Ödül oyununun ardından aralarında bir gerginlik yaşanan Sahra ve Nadya adada yüzleşti. Yarışmacılar bir araya toplantı ve herkes eteğindeki taşları döktü.


MERVE OFLAZ ELENDİ ADADA NELER OLDU?

Survivor All Star'ın 32. bölümünde ismi aday olarak çıkartılarak adaya veda eden Merve Oflaz, adadan ayrıldıktan sonra adada yaşanan anlar ekranlara böyle yansıdı.


SERENAY AKTAŞ MERVE OFLAZ'IN ARDINDAN YIKILDI

serenay-aktas-survivor.jpg

Serenay Aktaş yakın arkadaşı Merve Oflaz’ın adadan ayrılmasının ardından gözyaşlarına hakim olamadı. Kendisi çok yalnız hisseden Serenay’ın söyledikleri yürek burktu.


MERVE AYDIN'DAN SERENAY AKTAŞ'A GÖNDERMEmerve-aydin-serenay_11091152545532a84fb91ad.jpg

Serenay’ın konuşmalarında sürekli adalet vurgusu yapmasını yorumlayan Merve Aydın, Merve Oflaz’ın adadan ayrılmasının ardından Serenay’a göndermelerde bulundu. Merve Aydın "İlahi adalette zaman aşımı yoktur tatlım" dedi.


SURVİVOR ANIL VE HAKAN'IN KAVGASI BİTMEK BİLMİYOR

Survivor’un 18 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde, uzun süredir oyun kazanamadıkları için gergin olan Ünlülerde, şimdi de Anıl-Hakan gerginliği su yüzüne çıktı.

İkilinin konseyde yaşadığı tartışma adanın bir numaralı gündem maddesi oldu. Anıl ve arkadaşları Hakan’a eleştirirken, Hakan ise konseyde yaşananları yorumladı.


ANIL ACI İÇİNDE AĞLADI

Anıl ayağındaki alçıdan kurtulduktan sonra, acı çekmeye başladığını söyledi. Gözyaşlarına hakim olamayan Anıl, acı çektiğini arkadaşlarına belli etmediğini açıkladı.