BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Survivor Adası'nda Merve Oflaz'ın aşk üçgeni

Survivor All Star Merve Oflaz'ın sevgilisi Survivor yarışmasından tanınan Selim Sabah. Selim Sabah daha önce Survivor Nadya Zagli ile evliydi.

Abone ol

Survivor All Star Merve Oflaz, daha önceki sezon Survivor yarışmasının tek kadın şampiyonu olarak tarih yazdı. Survivor Merve Oflaz şimdilerde son 10 yılın şampiyonlarının mücadele ettiği Survivor All Star'da Ünlüler Takımında yarışıyor. Merve Oflaz dizilerden de görmeye alışık olduğumuz bir isim. Fakat Merve Oflaz'ın öyle bir bilinmeyeni var ki.. Duyunca çok şaşıracaksınız...

SURVIVOR MERVE OFLAZ KİMDİR?

Merve Oflaz 2010-2011 yılı Survivor Kızlar- Erkekler yarışmasının şampiyonu. Daha sonra Survivor Türkiye yarışmasını kazandıktan sonra Türkiye çapında ün kazanan Merve Oflaz, Show TV'de yayınlanan Muhteşem yüzyıl dizisinde Ayşe Hatun rolünü oynadı. Merve Oflaz Kalbim 4 Mevsim isimli dizide başrol oyuncularından Aslı karakterini canlandırmıştır. 2012'de ise cumartesi akşamları Survivor ana yarışması öncesi çocuklar için yapılan yarışmanın sunuculuğunu yaptı.

Merve Oflaz Katıldığı "Var mısın Yok musun" yarışmasının ardından Dominik Cumhuriyeti’ne giden ve Survivor’ın şampiyonu olan Merve Oflaz, Türkiye’ye döndükten sonra gönlünü Selim Sabah’a kaptırdı. Uzun süredir birlikte olan sevgililer yaz tatili için Yunanistan’a gitti. Kos Adası’nı ve Santorini’yi adım adım gezen Sabah ve Oflaz çektikleri fotoğrafları sayfalarında takipçileri ile paylaştı. Sevgililer fotoğrafların altına "Eğlence, tehlike... Santorini" notunu düştü.

ekran-resmi-2015-03-10-15.11.05.pngSurvivor All Star'da şuan tam bir aşk üçgeni yaşanıyor. Çünkü Selim Sabah Survivor Türkiye Yunanistan yarışmacılarından olan Selim Sabah, 2002 yılında yayınlanan yarışmada gönlünü Nadya Zagli’ye kaptırmış ve ikili arasındaki yakınlaşma evlilik ile sonuçlanmıştı. Şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrılık kararı alan çiftin boşandı. 

ekran-resmi-2015-03-10-15.10.10.pngSURVIVOR SELİM SABAH KİMDİR?

Selim Sabah “Survivor Türkiye-Yunanistan” finalisti Selim Sabah, yarışmada tanışıp evlendiği eşi Nadya’dan boşandı. Selim Sabah’ın kalbini çalan yeni güzel daha sonra “Survivor”ın galibi Merve Oflaz oldu. Dört yıl önce ekrana gelen “Survivor Türkiye-Yunanistan” yarışması hem büyük bir rekabete hem de büyük bir aşka sahne olmuştu. Türk yarışmacı Selim Sabah, Yunan rakibi Nadya Zagli ile yakınlaşmış ve bu ilişki evlilikle noktalanmıştı.

ekran-resmi-2015-03-10-15.17.23.pngEşi ile boşanmak üzere mahkemelik olan Selim Sabah, daha bekarlığa geçiş yapmadan yeni aşka yelken açtı. Sabah’ın yeni aşkı, son “Survivor” yarışmasında müthiş bir mücadele göstererek birinci olan Merve Oflaz. “Muhteşem Yüzyıl”la oyunculuğa adım atan Oflaz’ın, yakınlarına “Aşık oldum, çok mutluyum” dediği ve boşanma haberini dört gözle beklediği öğrenildi.

MERVE OFLAZ SELİM SABAH İNSTAGRAM RESİMLERİ (TIKLA GÖR)

SURVIVOR ALL STAR'DA AŞK ÜÇGENİ

Selim Sabah'ın uzun zamandır Merve Oflaz ile birlikteliği dolu dizgin devam ediyor. Survivor All Star eski eşi Nadia Zagli ve Merve Oflaz aynı yarışmada mücadele ediyor. Merve Oflaz ve Nadia Zagli'nin hiç bir polemiğe ya da herhangi bir sohbete girmemiş olması dikkat çekiyor.

dai̇a.jpgSURVIVOR MERVE OFLAZ'A SEVGİLİ DESTEĞİ

Selim Sabah neredeyse Survivor All Star'ın her bölümünün sıkı takipçisi. Sosyal medya hesabından sevgilisi Merve Oflaz'a desteğini esirgemiyor. Selim Sabah içib All Star'ın tek bir şampiyonu var o da Merve Oflaz...

ekran-resmi-2015-03-10-15.31.16.png