BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 34,99
ALTIN 2.311,13
HABER /  GÜNCEL

Survivor acunn.com gönüllüler sms sıralaması

Survivor gönüllüler SMS sıralaması Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Buna göre Survivor SMS sıralamasında en altta olan Fulya Şahin elendi.

Abone ol

Survivor 2017 adasında ilk kim elendi sorusunun yanıtı ekran başına topladı.  Survivor'da eleme için SMS oylamasına çıkan isimler Eser West, Berna Keklikler, Erdi Ünver ve Fulya Şahin oldu. İzleyiciler bu 4 isim için SMS ile oy kullandılar ve 'kim elendi' sorusunun yanıtını ortaya çıkardılar.

Gönüllüler SMS sıralaması sonuçlarına göre sonuncu olan isim Survivor'a veda etti. Gönüllüler SMS sıralaması sonuçlarını Acun Ilıcalı açıkladı. Buna göre Survivor'a veda eden isim Fulya Şahin oldu. Sonuçlar diğer eleme adayları göz önüne alındığında sürpriz olmadı. Fulya'nın performansı yüksek olsa da rakiplerinin popülariteleri var.

ELENEN FULYA PATLADI
Fulya Şahin elendiğini öğrenci gözyaşlarına boğuldu ve 'Volkan'a hakkımı helal etmiyorum. Çünkü asıl hakkı yenen benim. Ben hayallerimi bırakıp, işimi düzenimi bozup buraya geldim. Dönünce ne yapacağımı bilmiyorum' dedi.

SURVİVOR HAFTANIN BİRİNCİLERİ KİM?
Survivor'da bu yıl haftanın birincileri de ödül kazanıyor. İlk haftanın birincileri erkeklerde Eser West olurken kızlarda Sema öne çıktı. Eser ve Sema ilk hafta olduğu için bir ödül alamadı.

Peki kimdir Fulya Şahin? Survivor'a Trakya'dan katılan Fulya Şahin, Trakya insanı gibi mert ve savaşçı olduğunu söylüyor. Tekirdağ- Çorlulu olan Fulya Şahin, Survivor yarışmasını fiziksel ve psikolojik bir savaş gibi görüyor. 'Sadece fiziksel olarak iyi olmak yetmez. Onu kontrol etmek de önemlidir' diyen Fulya Şahin, Gönüllüler takımının en inatçı yarışmacısı olacağını iddia ediyordu.

Bir diğer eleme adayı oan Eser West kimdir ve neredir sorusunu yanıtı ile devam edelim.  Survivor gönüllüler takımında yer alan Eser West, daha önce Kısmetse Olur ile gündeme gelmişti. Eser West'in Kısmetse Olur'dan edindiği sevgilisi Cansel Çördük ile olan ilişkisi inişli çıkışlı devam ediyor. Survivor'a gitmeden önce Eser West ile sevgilisinin birbirlerini tartaklama görüntüleri kameralara yansımıştı. İlişkileri devam eden çift instagram hesaplarından ise mahrem görüntüler paylaşıyorlar. Eser West daha önce de medyanın gündemine eski eşiyle gelmişti. Kısmetse Olur evindeyken evli olduğu ortaya çıkmış ve boşandığı karısı günlerce konuşulmuştu. Eser West'in soyadı da o dönemde olay olmuştu. Eser West'in gerçek soyadı Çakmakçı.. Bir dönem U20 genç milli kaleci adayı olan Eser West, o zamanlar Çakmakçı soyadını kullanıyordu.

Erdi Ünver kimdir? : Survivor 2017'nin en atarlı yarışmacısı olacak gibi gözüken Erdi Ünver, Göz6 yarışmasının birincisi olarak adada kendine yer buldu.  'Adam kavgada belli olur' diyen Erdi sürekli Bayrampaşalı olduğu söylüyor. Aslen  Kırklareli'nden olan Erdi Ünver 1988 doğumlu. Sabit Büyükbayrak Lisesi mezunu olan Erdi Ünver, amatör olarak futbol ile ilgileniyor. Gümrük komisyonculuğu yapan Erdi Ünver'in en büyük hayali ise futbolcu menajeri olmaktır. Survivor'ı psikoloji, iletişim ve fiziksel performans karması olarak tanımlayan Erdi Ünver, şampiyonluk hedefliyor.

Berna Keklikler kimdir : 27 yaşında olup Almana doğumlu olan Berna Keklikler hem oyunlardaki başarısı hem de düzgün fiziği ile dikkat çeken isimlerden oldu. Peki kimdir Berna Keklikler, Erdi Ünver ile nereden tanışıyor, sevgilisi var mı instagram görüntülerinde neler var? Önce Berna Keklikler'in Survivor'a katılış serüvenine dair bilgi verelim. Survivor'a Erdi Ünver gibi Berna Keklikler de Göz6 yarışmasından geldi. Erdi erkekler Berna ise kızlar evinin birincisi oldu. Berna Ünver Göz6 evinde sevgili yapan tek isimdi. Erkekler takımından Zeyd ile kameralar önünde aşk yaşamış bu sayede de dikkatleri üzerine çekip bir hayran kitlesi edinmişti.