BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.503,64
HABER /  MEDYA

Survivor 28 Nisan 2016 Semih Öztürk çıldırttı

Survivor 28 Nisan 2016 tarihli son bölümüne Nagihan Karadere ile Yattara'nın dedikodusu damga vururken Semih Öztürk göbek atarak kızdırdı. Peki ödül oyununu kim kazandı?

Abone ol

Survivor son bölümünde Nagihan Karadere dedikodu yaparken çok fena basıldı. 28 Nisan 2016 akşamı yayınlanan Survivor'ın yeni bölümüne bu olay damga vururken Semih Öztürk de ödül oyunundaki göbek atması ile gönüllüler takımını çıldırttı. 

Nagihan Karadere önce Semih Öztürk ile Atakan dedikodusu yaptı. Ardından ateş başında Yattara ile konuşmaya başladı. Bu konuşmalarının büyük bir kısmına Atakan kulak misafiri oldu. Yerinden kalkan Atakan dedikodunun üstüne gidince Nagihan Karadere'ni suratı döndü.

Atakan yüzüme karşı söyle deyip yanına oturunca Nagihan Karadere geri vites yaptı.

SEMİH ÖZTÜRK GÖBEK ATIP KIZDIRDI

Survivor ödül oyununda erken sevinen Semih Öztürk sonunda hüsran yaşadı. İlk çıktığı oyunda İbrahim Giydirir'i yenen Semih Öztürk sahada göbek atmaya başladı. Semih Öztürk'ün bu şovuna gönüllüler takımından tepki geldi.

SURVİVOR 28 NİSAN 2016 ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor son bölümündeki ödül oyunu kıran kırana geçti. İlk anda ünlüler farkı açarken sonradan açılan gönüllüler onları yakalayıp geçtiler. Ancak son hamleyi yapmaları uzadıkça uzayınca ünlüler durumu 9-9'a getirdi. Sonunda Gizem Memiç sahaya çıktı ve gönüllüler takımına 3 hafta sonra yemek yediren kişi oldu.