BIST 10.046
DOLAR 32,36
EURO 34,74
ALTIN 2.410,46
HABER /  GÜNCEL

Survivor 2016 kim elendi SMS sonuçları oylaması ertelendi

Survivor 2016'dan kim elendi sorusunun cevabı merak edilirken SMS sonuçları ünlüler sıralaması ertelendi. Acunn Medya survivor elemesini 16 Mart çarşamba akşamı yapacak.

Abone ol

Survivor elemesi Ankara patlaması sebebiyle salı günü yerine bu hafta 16 Mart 2016 çarşamba günü yapılacak. Bu hafta kim elendi sorusunun yanıtını verecek Survivor 2016 SMS sonuçları ünlüler sıralaması acunn.com sitesi tarafından saat 23.00'dan sonra verilecek.

TV8 kanalında Survivor yayın akışında değişiklikler oldu. Ankara patlamasının olduğu pazar günü yayınlanan Survivor gelen tepkiler üzerine pazartesi yayınlanmadı. Yayın akışı değişen Survivor yarışması bir gün gecikmeli devam ediyor.

SURVİVOR SMS SONUÇLARI KİM ELENDİ? BEKLENMEDİK SONUÇ - YENİ HABER İÇİN TIKLAYIN

Survivor ünlüler takımında daha önceki iki SMS oylamasında iki isim elendi. Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları ile elenen isimler Yağmur Özdemir ve Ebru Öztürk olmuştu.

Dün akşam saat 20.00'da Survivor'ın pazartesi günü yayını ertelenen bölümü ekrana geldi. 16 Mart çarşamba günü yani bu akşam da Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı verecek final gecesi izleyici ile buluşacak. Acun Ilıcalı önce ada konseyinde Survivor oylama sonuçlarına göre oluşan SMS sıralaması ünlülerin birincisini açıklayacak. Ardından da acunn.com sitesinde Survivor SMS sonuçları tam liste halinde verilecek. Ünlüler SMS sıralaması kim elendi sorusunun yanıtı vermesi açısından kritik öneme sahip.

SURVİVOR 2016 ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI KİM ELENİR?

Survivor adasında bu hafta ünlüler takımından Ezgi Avcı ve Yılmaz Morgül elenecek isimler arasında. Üçüncü ismi de SMS sıralaması birincisi verecek. 

Survivor ünlüler takımı için daha önce iki kez SMS oylaması yapıldı. Bunlardan ilki 23 Şubat'ta, ikincisi 8 Mart'ta gerçekleşti ve her ikisinde de Avatar Atakan birinci çıktı. Peki ada konseyinde adı yazılan Yılmaz Morgül ile Tuğba Özay'ın elenmesi için ismini verdiği Ezgi Avcı ünlüler SMS sonuçları sıralamasında kaçıncı sırada bulunuyor?

Ezgi Avcı ilk oylamada 7. sırada yer alırken ikinci oylamada 5. sıraya yükselmişti. Diğer eleme adayı Yılmaz Morgül ise ilk elemede 4., ikinci elemede 3. olmuştu. Haliyle ünlüler SMS sıralaması sonuçlarına bakıldığında Ezgi Avcı'nın Yılmaz Morgül karşısında şansı yok gibi görünüyor.

Bu durumda Avatar Atakan'ın birinci olduğu taktirde vereceği isim büyük önem taşıyor. Şayet Atakan geçen haftaki gibi Eda Akkaya adını verirse elenen isim Ezgi Avcı olacak. Zira Eda Akkaya da sıralamada Ezgi'nin üstünde yer alıyor.

YILMAZ MORGÜL PATLADI AVATAR ATAKAN'DAN ŞOK YANIT

Survivor'ın son bölümünde Yılmaz Morgül isminin yazılmasında öncülük ettiğini düşündüğü Avatar Atakan'a patlıyor. Atakan'ın bu patlamaya verdiği yanıt ise şoke edici oldu. Avatar Atakan Survivor'ın bu akşam yayınlanacak son bölümde Yılmaz Morgül'e "Belasını benden bulmasın. Mor değil mosmor güll olarak devam eder' diyor.

Yılmaz Morgül eleme gecesinde ada konseyinde de isminin yazılmasını çok sinirlenmişti. Morgül o yayında şunları söylemişti;

-"Karakterler tüy siklet adamlık ağızlarda ciklet olmuş. Yılmaz Morgül bu takımının motivasyonu için en çok çalışan adam. Bu kararın bu arkadaşların kararı olmadığını bu kararı kimin verdiğini biliyorum. Siz kötü kalpliyseniz bir insanın ayağını kaydırmaya çalışıyorsanız size Allah hiçbir şeyi nasip etmeyecektir. Bunu önümüzdeki günlerde göreceğiz. Tarih kötüleri yazmaz iyileri yazar. Ben yoluma iyi insan olarak devam edeceğim. Bu arkadaşların benim ismimi yazmaları adada gişe rekorları kıran ama başrolü olmayan filmin jeneriğini oluşturuyor. Yakında bu filmin nasıl sonuçlanacağına ilahi adalet karar verecek".

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUN KİM KAZANDI?

Survivor yarışmasında dün akşam oynanan ödül oyununu kazanan taraf gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler uzun bir aradan sonra ödül kazanmanın keyfini çamur partisiyle kutladı.