BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Suriye gazetesinden inanılmaz iddia!

Suriye yönetimine yakınlığı ile bilinen 'El Vatan' gazetesi tuhaf bir iddiada bulundu

Abone ol
GENELKURMAY YALANLADI

Genelkurmay Başkanlığı, ''Türk Silahlı Kuvvetleri'ne mensup 4 savaş uçağı pilotunun Halep yakınlarında askeri bir havaalanına sızmaya çalışırken yakalandığı'' iddialarının gerçek dışı olduğunu bildirdi.Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesindeki açıklamada, yabancı bir gazetede ve buna bağlı olarak çeşitli yayın organlarında ''Türk Silahlı Kuvvetleri'ne mensup 4 savaş uçağı pilotunun Halep yakınlarında askeri bir havaalanına sızmaya çalışırken yakalandığı'' iddialarının yer aldığı belirtildi.

Açıklamada, ''Sözkonusu iddialar tamamen gerçek dışıdır'' ifadelerine yer verildi.

(DEVAMINI OKU)

İNTERNETHABER- 4 Türk savaş uçağı pilotunun Halep'te askeri havaalanına girmeye çalışırken yakalandığı iddiasını Genelkurmay yalanladı.

Günün sıcak haberi Suriye'de bir gazetenin ortaya attığı iddia oldu. Rus ajansı da bu haberi verince gözler Ankara'ya çevrildi.

Açıklama Genelkurmay Başkanlığı'ndan geldi.

ESAD YÖNETİMİNE YAKIN GAZETENİN İDDİASI

Suriye yönetimine yakınlığı ile bilinen “El Vatan” gazetesi, dört Türk savaş uçağı pilotunun Halep şehri yakınlarındaki bir askeri havaalanına sızmaya çalışırken gözaltına alındığını iddia etti.

PİLOTUN GÖZALTINA ALINDIĞI İDDİA EDİLDİ

Silahlı grubun dört Türk pilotla birlikte Halep yakınında askeri havaalanına gizlice sızmaya çalıştıkları sırada Kwers havalimanı güvenlik görevlileri tarafından fark edildiği öne sürüldü.

Gözaltına alındığı iddia edilen dört Türk pilotun isimleri ve akıbeti hakkında açıklama yapılmadı.

Aynı haberi Rus Ria Novosti Haber Ajansı ve Çin resmi haber ajansı Xinhua da okuyucularına duyurdu.