BIST 10.644
DOLAR 32,22
EURO 35,06
ALTIN 2.503,34

Sünnetli olduğunu ispat etti!

Sünnetli olduğunu ispat etti!

Evliliğini 3s ile koruyor!usta sanatçı haluk bilginer ile 4 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren aşkın nur yengi'den özel hayatına dair açıklamalar... ünlü şarkıcı, "3s formülünü keşfettim. sabır, sebat ve sevgi sayesinde haluk'la ilişkimiz güzel gidiyor" dedi... ünlü şarkıcı evliliği korumanın...

Sünnetli olduğunu ispat etti!

EVLİLİĞİNİ 3S İLE KORUYOR!

Usta sanatçı Haluk Bilginer ile 4 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Aşkın Nur Yengi'den özel hayatına dair açıklamalar...
Ünlü şarkıcı, "3S formülünü keşfettim. Sabır, sebat ve sevgi sayesinde Haluk'la ilişkimiz güzel gidiyor" dedi...

Ünlü şarkıcı evliliği korumanın yolunu bulduğunu söyledi. Her evlilikte olduğu gibi kendi evliliklerinde de kavgalar yaşandığını belirten Aşkın Nur Yengi eşi Bilginer'le nasıl mutlu kalabildiğini şöyle anlattı:

"Elbette kavgalarımız oldu ve oluyor. Bütün bunların kıvamını yakalarsan iyi gidiyor her şey. Aşk bir büyü; insanda geçici bir körlük oluşturuyor, devamında insanların sabırla ve saygıyla birbirlerine tahammül etmesi önemli. Kendimce oluşturduğum bir formül var: 'Üç S': Sabır, sebat ve sevgi. Evlilikleri koruyabilmenin formülü. Artık evlilikler çok kısa sürüyor, bir günde bitebiliyor."

Sünnetli olduğunu ispat etti!

İKİNCİ BEHLÜL GELİYOR

Kıvanç Tatlıtuğ’un ardından abisi de oyuncuğa yeşil ışık yaktı.

Cem Tatlıtuğ, Kanal D’nin sevilen dizisi “Fatmagül’ün Suçu Ne”nin önceki gün yayınlanan 18. bölümüne konuk oyuncu olarak katıldı. Ebe Nine’nin evini satın almaya çalışan birini canlandıran Tatlıtuğ, kamera karşısındaki rahat tavırlarıyla dikkat çekti.

Sünnetli olduğunu ispat etti!

AYŞEGÜL'ÜN SIRRI ORTAYA ÇIKTI

“Küçük Sırlar”ın Ayşegül’ü Merve Boluğur, dizidekinin aksine gerçek hayatta aradığı mutluluğu buldu. Genç oyuncu, basından köşe bucak sakladığı sevgilisiyle önceki gece Cihangir’deydi.

Sünnetli olduğunu ispat etti!

DANS ETTİ ŞANSI AÇILDI

'Yok Böyle Dans' yarışmasındaki performanslarıyla herkesi kendine hayran bırakan spor spikeri Burcu Esmersoy'un, yarışmadan sonra şansı açıldı! Geçen hafta elenen güzel sunucuya, aynı anda hem akaryakıt markası Shell'den, hem Pizza Hut'dan marka elçisi olması için teklif geldi. İki firmayla da anlaşma imzalayan Esmersoy, yüzü olduğu markaları tanıtacak.