BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,74
ALTIN 2.498,49
HABER /  GÜNCEL

Sünnet düğününde kanlı kavga

İki grup arasında çıkan sözlü tartışma, pompalı tüfek ve bıçakların kullanıldığı kanlı bir kavgaya dönüştü.

Abone ol

Gaziantep'te bir sünnet düğününde iki grup arasındaki sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Pompalı tüfek ve bıçakların kullanıldığı kavgada aynı tarafta bulunan 28 yaşındaki Ali Atız, 29 yaşındaki Veysel Tilkidağı, 22 yaşındaki Müslüm Geçer pompalı tüfekten çıkan saçmalarla 21 yaşındaki Ahmet Orda ise bıçakla yaralandı.

Olay, saat 00.30 sıralarında Merkez Şahinbey İlçesi Ulaş Mahallesi 8'inci sokakta meydana geldi. Aralarında daha önce husumet bulunan iki grup sünnet düğünü sonrası tekrar tartışmaya başladı.

İki grup arasındaki sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Pompalı tüfek ve bıçakların kullanıldığı kavgada aynı tarafta bulunan 28 yaşındaki Ali Atız, 29 yaşındaki Veysel Tilkidağı, 22 yaşındaki Müslüm Geçer pompalı tüfekten çıkan saçmalarla 21 yaşındaki Ahmet Orda ise bıçakla yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Gaziantep'te bulunan çeşitli hastanelere kaldırıldı. Ali Atız Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'nde Veysel Tilkidağı ise kaldırıldığı Özel Yaşam Hastanesi'nde hayatlarını kaybetti. Atız ve Tilkidağı'nın yakınları ölüm haberini alınca hastanelere akın etti. Sinir krizi geçiren akrabalarla hastane görevlileri arasında zaman zaman tartışma çıktı.

Olay sonrası pompalı tüfekten çıkan saçmaların bazı araç ve evlere zarar verdiği belirttirilirken, polis kavgada kullanıldığı belirlenen pompalı tüfek, Ulaş Mahallesi 90 nolu sokak üzerinde bulunan bir internet cafe'nin tuvaletinde atılı olarak bulundu.

Öte yandan kavgada hayatını kaybeden Veysel Tilkidağı'nın 7 yıllık evli olduğu ve karısının ilk çocuğuna 2 aylık hamile olduğu öğrenildi. Yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtilirken polis, kaçan şahısların yakalanması için soruşturma başlattı.