BIST 9.569
DOLAR 32,45
EURO 34,50
ALTIN 2.473,69
HABER /  GÜNCEL

Süleyman Özışık okurlarıyla buluştu!

Geçtiğimiz günlerde Ünlü Gazeteci/Yazar Süleyman Özışık, “Kederden Zafere” isimli kitabını tanıtımı için İzmir’e geldi. Kitabın içeriğinde 7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri arasında yaşananları konu alınıyor.

Abone ol

Kitabın imza günü ve yüzeysel gündem ile alâkalı konferans vermek üzere İzmir’e gelen ve Bornova Öğretmen Evi’nde okurlarıyla buluşan Süleyman Özışık, bin 100’den fazla kitap imzaladı.

İmza töreninden önce okurlarının sorularını cevaplayan Özışık; “Bu kitap, yazın sıcağında yanan, kışın soğuğunda donan, ama hak davasına hizmet etmekten asla vazgeçmeyen, “Haklı bir dava yolunda yenilmek, haksız bir dava yolunda galip gelmekten ve aşağılık insanların oyuncağı olmaktan çok daha onurludur” diyen, 7 Haziran gecesi hıçkırıklar arasında ve hicran içinde ettikleri duanın karşılığını 1 Kasım gecesinde alan tüm AK Partililere ithaf olunur” dedi.

 Özışık’ın okurlarıyla buluştuğu organizasyonu düzenleyen Gülçin Şahar Uzun ise, Özışık’ın kitabında Türkiye üzerine oynanan oyunları kaleme aldığını ifade ederek, “Bu oyunları herkes okusun öğrensin diye böylesi bir etkinlik düzenleme kararı aldık. Bu organizasyona emeği geçen başta Ak Parti İzmir İl Başkanımız Bülent Delican,Konak İlçe Başkanımız Temel Yıldırım, Bornova İlçe Başkanımız Arslan Keskin, Bayraklı İlçe Başkanımız Yakup Gülcan, İl Başkan Yardımcımız Hasan Ali Karaman, İl Yöneticimiz Cafer Büyükalmus, eski yöneticilerimizden Metin Fitöz, Hakkı Atila’ya ve katılım sağlayan yüzlerce dava arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. Allah birlik ve dirliğimizi daim etsin” dedi.