BIST 9.624
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.495,60
HABER /  GÜNCEL

Süleyman Özışık Küçükçekmecelilerle buluştu

Küçükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği “Küçükçekmece İlçe Buluşmaları”nın konuğu internet haberciliğinin mimarlarından Gazeteci Yazar Süleyman Özışık oldu.

Abone ol

Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen okur yazar buluşmasına Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut’ta katıldı.

“DÜNYA ÜZERİNDE BEKLENEN BİR MİLLETİZ”
17-25 Aralık olayları, FETÖ darbe girişimi ve Gezi olaylarını değerlendiren Süleyman Özışık, yaklaşmakta olan yerel seçimlere dikkat çekerek, “Biz artık seçimde sadece gidip oy atmıyoruz. Bu ülkenin kaderini oyluyoruz. Sadece bu ülkenin değil Dünya Müslümanlarının kaderini oyluyoruz. Filistin’e girdiğinizde sizi dualarla tekbirlerle karşılıyorlar. 80 yaşında bir insan ben hayatımda hiçbir Türk’ü oturarak karşılamadım diyor. Oradaki Müslümanlar biz bu toprakları koruyamadık, Türkiye’ye zarar gelecekse bizi silah olarak değil mermi olarak kullanın diyor. Bizi siper yapın, diyorlar. Onlar darbe gecesi kendi kaderlerine razı olduklarını ifade edip Allah’a yeter ki Türkiye’yi koru diye dua ettiler. İsrail hapishanelerindeki Müslümanlar darbeyi bastırdık diye sevinç çığlıkları attığında 3 gün açlığa mahkum edildiler. Dünya Müslümanları Türklere ‘ sen bizim umudumuzsun’ diyor. Biz dünya üzerinde beklenen bir milletiz. Bunu unutmamalıyız” dedi.Program sonunda Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Özışık’a teşekkür ederek çiçek takdim etti.