BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
GÜNCEL

Süleyman Özışık iftiralara yanıt verdi savcıları göreve çağırdı

Türkiye gazetesi ve İnternethaber yazarı Süleyman Özışık hakkında ortaya atılan iftiralara cevap verdi. Savcıları göreve çağıran Özışık, kendisiyle ilgili iddiaların ihbar kabul edilip soruşturma açılmasını istedi.

Yazar Süleyman Özışık, hakkındaki iftiralara yayınladığı bir videoyla yanıt verdi.  Bazı belediye başkanlarına şantaj ve tehdit yoluyla baskı yapıp karşılığında 400 bin liraya yakın para aldığı iddiasına isyan eden Özışık, bunu dile getiren gazeteciye seslenerek, "Şerefin ve haysiyetin varsa elinde belge olduğunu söylüyorsun o zaman derhal bu belgeleri yayınla." dedi.

Sosyal medya üzerinden bu çağrısını yinelediğini belirten Özışık, şu saat itibariyle yayınlanmış belge olmadığını sözlerine ekledi. Savcıları göreve çağrıran Özışık, şunları söyledi:

HAKKIMDA İŞLEM BAŞLATIN "Kendilerinden istirham ediyorum, bu iddiaları ihbar kabul edip benim hakkında işlem başlatın. 3500 civarında belediye var herhangi bir belediyeden şahsıma aileme, yakın çalışma arkadaşlarıma bahsedilen miktarın 50'de biri dahi yatırılmışsa namus sözü hemen istifa edeceğim."

Sitene Ekle