BIST 9.539
DOLAR 32,45
EURO 34,50
ALTIN 2.469,40
MEDYA

Erkenci Kuş'ta Sanem ile Can ormanda böyle yakınlaştı

Star TV'nin sevilen dizisi Erkenci Kuş'un önceki akşam ekrana gelen 19. son bölümüne Sanem ile Can'ın yakınlaştığı anlar damga vurdu.

Star TV'de ekrana gelen, başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın yer aldığı Erkenci Kuş dizisinin 19. bölümü, 10 Kasım Cumartesi günü izleyicilerle buluştu. Diziye damga vuran sahne ise Can ile Sanem'in ormanda yakınlaştığı anlar oldu.

İçkiyi fazla kaçıran Sanem, ormanda gezerken Can'la karşılaştı. Can, Sanem'i kamp alanına geri götürmek isterken, Sanem 'Sen benimsin işte o kadar' dedi. İşte ikilinin yakınlaştığı o anlar...

19. BÖLÜMDE NELE YAŞANDI? Geç saatlerde kaldıkları asansörden kurtulan Can ve Sanem mecburen Can’ın evine giderler ve geceyi birlikte geçirirler. Can’ın evinde Sanem’i bekleyen sürpriz onu çok mutlu eder. Can ajansın geleceği için çok önemli olan Compass sport için harıl harıl çalışmaya başlar. Kampanyanın en iyi şekilde hazırlanması için tüm ekip Sanem’in yönlendirmesiyle kampa gider. Kampa iki davetsiz misafir daha katılır. Bunlar Gamze ve Fabbri’dir.

Sitene Ekle