BIST 9.463
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.495,92
HABER /  MEDYA

Süleyman Özışık iftiralara yanıt verdi savcıları göreve çağırdı

Türkiye gazetesi ve İnternethaber yazarı Süleyman Özışık hakkında ortaya atılan iftiralara cevap verdi. Savcıları göreve çağıran Özışık, kendisiyle ilgili iddiaların ihbar kabul edilip soruşturma açılmasını istedi.

Abone ol

Yazar Süleyman Özışık, hakkındaki iftiralara yayınladığı bir videoyla yanıt verdi.  Bazı belediye başkanlarına şantaj ve tehdit yoluyla baskı yapıp karşılığında 400 bin liraya yakın para aldığı iddiasına isyan eden Özışık, bunu dile getiren gazeteciye seslenerek, "Şerefin ve haysiyetin varsa elinde belge olduğunu söylüyorsun o zaman derhal bu belgeleri yayınla." dedi.

İlişkide olduğu çevresinin HTS kayıtlarından ortaya çıkacağını, bunların evinde ve işyerlerinde arama yapılmasını isteyen Özışık, paranın onbiri çıkması halinde istifa edeceği sözünü verdi.

MESLEĞİ BIRAKIRIM
Hakkımda iddia ortaya atanların "hırsızlık yapıyor diye yazdığım" kişilerin ortak arkadaşı çıkıyor diye sonuca vardığını belirten Özışık, şunları söyledi:

"Hangi belediye başkanıyla nerede oturmuşum? Küçük bir bilgi kırıntısı verirse onun yerine ben araştırmayı yapacağım. Telefon sinyallerim eğer o belediye başkanıyla yanyana oturduğu şeklinde çıkarsa yine istifa edeceğim. Devletin onlarca yüzlerce  kuruluşu var. Bir tanesi çıksın belge sunmasına gerek yok. 'Süleyman Özışık geldi bana şu şartlarda bana şantaj şaptı beni tendit etti şu paraları aldı' desin namus sözü veriyorum belge istemeyeceğim. Bu mesleği bırakacağım, gerekirse canıma kıyacağım."