BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,87
ALTIN 2.424,27
HABER /  GÜNCEL

Suat Kılıç o soruya yanıt vermedi

AMASYA’nın Merzifon ilçesine gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Başbakanın kendisini tokatladığı" yönündeki iddiaların sorulmasına izin vermedi.

Abone ol

AMASYA ’nın Merzifon ilçesine gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Kaybeden kendileri oldu diye düşünüyorum. Zira olimpiyat Türkiye'de yapılabilseydi, İstanbul’da yapılabilseydi dünyada gerçekten çok büyük bir değişim yaşatacaktı. Bölgede Mısır'da, Suriye'de, Irak’ta istikrarasızlık var. Diğer bölge ülkelerinin pek çoğunda istikrarsızlık var. Olimpik hareket yeniden gençliğin kurtuluş ümidine dönüşecekti" dedi.

Bakan Suat Kılıç, "Başbakanın kendisini tokatladığı" yönündeki iddiaların sorulmasına da izin vermedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, çeşitli temel atma ve açılış programlarına katılmak üzere bugün Amasya’nın Merzifon ilçesine geldi. Bakan Kılıç, Merzifon programı kapsamında ilk olarak İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı’yı makamında ziyaret etti. Bakan Kılıç burada yaptığı konuşmada bakanılğının Merzifon’a yaptığı yatırımlar hakkında bilgi verdi. Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini tokatladığı yönündeki iddiasıyla ilgili soru sormak isteyen bir basın mensubunun cümlesini tamamlamasına izin vermeyen Bakan Kılıç, "Değerli arkadaşlar bunlar lüzumsuz. Amasya ve Merzifon'la ilgili sorularınız varsa, işinizle ve mesleğinizle alakalı konularda sorularınız cevap bulabilir" dedi.