BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SPOR

Sporcuların terör korkusu

Voleybol İkinci Ligi Takımları'ndan Rize Fındıklıspor'un terör korkusu

Abone ol

Erkekler Voleybol İkinci Ligi Takımları'ndan Rize Fındıklıspor'un, güvenlik gerekçesiyle Diyarbakır'da yapacağı maça uçakla gitmek istediği, ancak maddi olarak ulaşımlarının sağlanması için federasyona başvurduğu bildirildi.

Rize Fındıklıspor Kulübü Başkanı Ulvi Ergüven, gazetecilere yaptığı açıklamada, 28 Ekim Pazar günü sezonun ilk maçında deplasmanda Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Spor ile karşılaşacaklarını hatırlattı. Bu maçtan galibiyetle ayrılarak lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade eden Ergüven, ''Ancak terör olayları nedeniyle sporcularımızın bölgeye gitme konusunda endişeleri var. Özellikle yabancı oyuncularımız bu endişelerini dile getirerek kafilemizde yer almak istemiyorlar'' dedi.

Kulübün, karayoluyla ulaşımı sağlayabilecek olanakları olduğunu dile getiren Ergüven, şöyle konuştu: ''Ekonomik koşullarımız havayolu ulaşımını sağlayacak kadar iyi değil. Bu nedenle Voleybol Federasyonu'na başvuruda bulunduk. Eğer havayoluyla ulaşımımız konusunda bize maddi bakımdan yardımcı olunursa Diyarbakır'a gidip maça çıkacağız. Aksi takdirde federasyondan karşılaşmanın ileri bir tarihe ertelenmesini isteyeceğiz. Bu da kabul edilmezse karşılaşmaya çıkamayabiliriz.''