BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

Spor gündeminden bugünün başlıkları

Spor gündeminden bugünün başlıkları

Fabiano fener'e (fotomaç) fabiano operasyonu için düğmeye basan f.bahçe'de, şimdi de teknik direktör daum devreye girdi. daum, sevilla'nın brezilyalı golcüsüyle temas kurdu ve "eğer gelirsen ispanya'da kaybettiğin heyecanın daha fazlasını f.bahçe'de bulursun" dedi.

Spor gündeminden bugünün başlıkları

Fabiano Fener'e (FOTOMAÇ)
Fabiano operasyonu için düğmeye basan F.Bahçe'de, şimdi de teknik direktör Daum devreye girdi. Daum, Sevilla'nın Brezilyalı golcüsüyle temas kurdu ve "Eğer gelirsen İspanya'da kaybettiğin heyecanın daha fazlasını F.Bahçe'de bulursun" dedi.

Spor gündeminden bugünün başlıkları

Pavlyuchenko Beşiktaş'a (FOTOMAÇ) Avrupa'da ses getirecek bir diğer transfer çalışması ise Beşiktaş cephesinde yaşanıyor. Başkan Yıldırım Demirören, seçim kozu olarak düşündüğü Rus golcü Pavlyuchenko'nun işini bitirmek için kurmaylarına "Artık bu saatten sonra para önemli değil, bu işi bitirin" talimatı verdi.

Spor gündeminden bugünün başlıkları

Çenesi düştü (FOTOMAÇ) Sahada bir türlü ayaklarını konuşturamayan Daniel Güiza, iş mikrofonlara gelince, bir de ülkesi İspanya'da olunca bülbül kesiliyor. Okçu, son olarak CR TV'nin yurt dışında hayatını sürdüren futbolcuların yaşamlarını konu alan programına konuk olurken, "Türkiye tatil için güzel ama ben orada futbol oynamak için bulunuyorum ve hiç mutlu değilim. Sıkıntılı günler geçiriyorum" dedi.

Spor gündeminden bugünün başlıkları

Şifre çözücü Daum! (FOTOMAÇ)
G.Saray'ı uzun bir çalışma sonucu belirlediği taktikle çökerten Daum, Beşiktaş'ın da şifresini çözmek için çalışıyor. Yardımcılarına siyah-beyazlı ekibin son 4 maçını izleten Alman hoca, onlardan gelen bilgileri değerlendirirken, bir yandan da rakibi CD'lerden izleyip bilgi topluyor.