BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.440,19
HABER /  GÜNCEL

Spor camiası hastaneye akın etti

Eski Milli Takım Antrenörü Mustafa Denizli, evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Fenerbahçe Spor Kulübü eski başkanı Ali Şen’i hastan...

Abone ol

Eski Milli Takım Antrenörü Mustafa Denizli, evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Fenerbahçe Spor Kulübü eski başkanı Ali Şen’i hastanede ziyaret etti. Şen’in torununu kaybetmesinden duyduğu üzüntüden dolayı rahatsızlandığına dikkat çeken Denizli, “Çok önemli bir rahatsızlığı yok. Çok da iyi zaten şuan. Bugün değil ama yarın taburcu edilebilir” dedi.
Denizli, hastaneye kaldırılan Fenerbahçe Spor Kulübü eski başkanı Ali Şen’i hastanede ziyaret etti. Yaklaşık bir saat süren ziyaretinin ardından hastaneden ayrılan Mustafa Denizli, “Durumu iyi, normal. Evdeki bu ruh halinden yaşadığı rahatsızlık. Tedbir amaçlı getiriliyor hastaneye. Çok önemli bir rahatsızlığı yok. Çokta iyi zaten şuan. Bugün değil ama yarın taburcu edilebilir” dedi.
Denizli’nin ardından Şen’i ziyaret eden Futbol Federasyonu eski yöneticilerinden Ayhan Bermek ise “Ali bey yani sevgili Ali abimiz, Sayın Başkan, büyük bir tecrübe ve irade. Tabii hayatında yaşayabileceği en ağır olay (kaza). Tahmin ediyorum ki bir iki gün içerisinde o da (duygularını) söyler. Gerçek adamlığını, şimdi yukarıda (onun) ağzından dinledim. Şansal’ın Rıdvan’ın Beşiktaş’ın sayın başkanının gelmesi orada onu biraz konuşturmamız. Ben inanıyorum ki arkadaşlarımız orada (hastanede) bir görev yaptı ve Ali abi de kendini topladı” dedi.
Yaşanan kazanın ardından Ali Şen’in olay yerine giderek bilirkişi gibi çalıştığını ve şoförden de şikayetçi olmadığını anlatan Bermek, “Ama beni etkileyen bu travmada kaza yerinde bilirkişi gibi kendi çalışmış. ‘Şoförün hiç kabahati yok’ dedi. Hayatının en değerli varlığını kaybetmesine rağmen karşı tarafının yani şoförün annesi heyecan yapınca patronuna da ‘maaş verin’ demiş ‘şikayetçi değilim’ demiş” diye konuştu.
Şen’i sohbet ederek rahatlatmaya çalıştıklarını ifade eden Bermek, “Sohbet ederek rahatlatmaya çalıştık. Kendisi sporcu olduğu için kontrol ediyor kendisini ama galiba bu sefer kalp atışları biraz yükselmiş. Tahmin ediyorum bugün de çıkabilir” dedi.
Diğer yandan, spor yorumcusu Şansal Büyüka ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da, Ali Şen’i ziyaret etti.
(İHA)