BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

SPnin ilginç meyhane açılımı

Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Galip Akın, bölgedeki meyhane çokluğunu görünce yeni bir karar aldı.

Abone ol Saadet Partisi (SP) Antalya İl Başkanı Galip Akın, geçmişte meyhanelerdeki kişilerin de oylarını alarak birinci parti olduklarını belirterek, “Yine olacağız. Üstümüze bayram smokinleri giymiyoruz, ateşten gömlek giyiyoruz. Siyaseti yakın hedefler için değil, yüksek idealler için yapacağız” dedi.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi il binasında düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan SP Antalya İl Başkanı Galip Akın, partisinin 29 Mart'taki yerel seçimlerle birlikte ikinci iktidar yürüyüşünü başlatacağını öne sürdü. Akın, “Lafla peynir gemisi yürümüyor. Konuşmakla da iş olmuyor. Bizim yerelde ve genelde nasıl icraatlarda bulunduğumuzu tüm Türkiye biliyor. Bizler hizmet için çalışıyoruz. Bazıları gibi kendimiz için değil” diye konuştu.

Türkiye ve dünyanın zor bir süreçten geçtiğini kaydeden İl Başkanı Akın, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Firavunlar zamanında bile yaşanmayan bir zulme şahit oluyoruz. Dünyanın yeni bir sese ihtiyacı var. Bu ses Kocaeli’den, Adana’dan, İstanbul’dan, kısaca Türkiye’nin dört bir yanından Saadet'le birlikte yükselecektir. Saadetli olarak sadece Türkiye’nin sorunlarını çözmüş olmayacaksınız. Siz bu yerel seçimlerde sadece bir adamı seçmiyorsunuz, siz dünyaya bir kurtuluş müjdesi veriyorsunuz.”

MEYHANEDEKİLERİN OYLARINA DA TALİPLER

Saadet Partisi'nin yerel seçimlerde toplumun tüm kesimleriyle bütünleşeceğine inandığını söyleyen Akın şöyle devam etti:

“Seçimlerde bizim gibi düşünen, düşünmeyen herkesin oyunu isteyeceğiz. Meyhanelerdeki kardeşlerimizin de oylarını alarak birinci parti olmuştuk, yine olacağız. Ama üzerimize aldığımız sorumluluğu hiç bir zaman unutmayacağız. Üstümüze bayram smokinleri giymiyoruz, ateşten gömlek giyiyoruz. Siyaseti asla yakın hedefler için değil, yüksek idealler için yapacağız.”