BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.431,53
HABER /  GÜNCEL

SP Osmaniyeden bedava su vaadi

Saadet Partisi (SP) Osmaniye Belediye Başkan adayı Fatih Kınay, "Ceza değil çözüm üreten bir idare için hakkın ve halkın sözüne muhalif davranmayacağıma, adalet için, hizmet için, yaşanabilir bir Osmaniye için çalışacağıma söz veriyorum" dedi.

Abone ol


Fatih Kınay, parti binasında düzenlediği toplantıda, göreve geldiği takdirde hayata geçireceği projeleri ve hizmetleri açıkladı.

Kınay konuşmasında, dar gelirli ailelere ülke bütününde kabul edilen minimum miktardaki suyu bedelsiz vereceklerini söyleyerek, "Ayrıca yayla suyu boru hattına elektrik tribünü kurulması ve belediyeye ek bütçe oluşturulmasını sağlayacağız. Doğalgaz boru hattının şehrin tamamında yapılandırılması ve doğalgazın şehrin tamamında kullanılır hale getirilmesi için çalışma başlatacağız.

Doğalgaz hattıyla beraber eş zamanlı olarak öncelikle su şebekesinin tamamı modernize edilerek su kaçaklarının sıfıra indirilmesini sağlayacağız. Sanayi sitemizin öncelikle yollarının ve diğer tüm alt yapı hizmetlerinin tamamlanması gerekiyor. Kuzey çevre yolunun bir an önce tamamlanarak sanayi sitesine giriş-çıkışa uygun hale getirilmesi için çalışacağız. Üniversitemizin de bir an önce faaliyete geçirilmesi için belediye olarak çaba sarf edeeceğiz. Fakuşağı bölgesinin ilkokuldan üniversiteye kadareğitim, kültür, sanat ve spor merkezi haline getirilmesini sağlayacağız" şeklinde konuştu.

Mevcut yerleşim bölgesinin dışında özellikle dağ yamaçlarına doğru 'Yeni Osmaniye' yerleşim biriminin kurulmasının sağlanacağını belirten Kınay, dar gelirlilerin bina ruhsatlarında karşılaştığı maddi sorunu çözerek, gecekondu tipindeki yapılaşmanın da önüne geçeceklerini ve modern Osmaniye'nin oluşmasını sağlayacaklarını söyledi.

"Adil düzen için Saadet belediyeciliğini seçin" diyen Kınay, "Yaratılmışların en şereflisi olan insanımızın hak ettiği 'Yaşanabilir Osmaniye'ye 'Evet' diyen herkese kapımız açıktır" diye konuştu