BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
GÜNCEL

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na: 'Boğazına ne takacağız göreceksin!'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Man adası belgeleriyle ilgili iddialarına sert yanıt verdi. Soylu, 'Man Adası'ndaki paraları ispat edemezsen boğazına ne takacağız göreceksin' dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, partisinin bugünkü grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yakınlarının Man Adası'nda şirket kurduğu ve para transferi gerçekleştirdiklerine dair iddialarını tekrarlarken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu iddialara çok sert bir şekilde cevap verdi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının ardından A Haber'e konuşan Süleyman Soylu, "Man Adası'nda Cumhurbaşkanının yakınlarının paralarının olmadığı ispatlanırsa biz onun boğazına ne takacağız görecekler. CHP'lilere sesleniyorum başınızda bir düzenbaz var. Bu iddiasını ispat edecek, etmezse şerefsizdir, alçaktır. Bu adam sahtekardır" diye konuştu.

------------------------------------------------------------------------------------------------

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle