BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Soylu şu anda açıklıyorum dedi son dakika haberi verdi

Bursa'nın Mudanya ilçesinde vatandaşlara hitap eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terörle mücadele hakkında önemli bilgiler verdi.

Abone ol

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şırnak'ın Uludere ilçesinde yürütülen operasyonda 4 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini söyledi. HDP'yi de eleştiren Soylu, siyaset yapabileceklerini; ancak kimsenin PKK'ya can suyu taşıyamayacağını ifade etti.

Süleyman Soylu, Bursa'nın Mudanya ilçesinde bir kahvehanede vatandaşlarla çay içip, sohbet etti ardından da Mudanya Karadenizliler

Siz siyaset yapabilirsiniz ama PKK ile aynı safta değil ve FETÖ ile aynı safta değil

Kültür ve Dayanışma Derneği'ne ziyarette bulundu. Bakan Soylu, burada yaptığı konuşmada, Türk milletinin arif olduğunu ve her zaman iyinin, doğrunun yanında yer aldığını belirtti. Soylu açıklamalarında şunları söyledi:

"TÜRKİYE ZAYIFLIK KALDIRMAZ"

"Bunlar zafiyet aramaktadır. Türkiye zafiyet kaldırmaz. Bunlar zayıflık aramaktadır. Türkiye zayıflık kaldırmaz. Çünkü bu coğrafya bir zayıflık coğrafyası değildir. Burada ayaklarınızın üzerinde duracaksanız, birbirinize sıkı sıkı sarılacaksınız. Hafif bir boşluk bıraktığınızda bir zillet oluşturabilecek ve o zilleti bu milletin üzerine mahkum edebilecek, bu boşluğu doldurmaya talip olanlar çoktur. Biz boşluğu elbette bırakmayacağız. Sistemimizle dolduracağız. Güçlü liderimizle beraber de yolumuza devam edeceğiz.

Süleyman Soylu, Mudanya'da 16 Nisan Referandum Mitingi'ne katılarak vatandaşlardan destek istedi.

"ŞU ANDA 4 TERÖRİST DAHA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"

Bakın, şu anda arkadaşlarımız Şırnak Uludere'de 4 teröristi daha etkisiz hale getirdiler. Yani adım adım Türkiye'yi terörizmden temizlemek için gayret içindeler. Bu mücadele PKK'ya can suyu taşımakla yapılmaz. Bu mücadele milletin iradesine ve birliğine destek olarak yapılır. Siz siyaset yapabilirsiniz ama PKK ile aynı safta değil ve FETÖ ile aynı safta değil."