BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.428,65
POLİTİKA

Soylu "Sezai Temelli denen edepsizi şikayet edin"

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, kendisini şikayet edenlerle ilgili olarak ''Saadet Partisi, İYİ Parti ve CHP içinde var. Dün Saadet Partisi beni şikayet etmiş. Sezai Temelli denen edepsizi YSK’ye değil bu millete şikayet etsenize” dedi.

İçişleri Bakanı Soylu, Maltepe'de AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kanaat önderleri ile kahvaltı programında konuştu. Cevizli Mahallesi’nde bir davet salonunda yapılan programa Soylu’nun yanı sıra bazı AK Parti İstanbul Milletvekilleri ile  Cumhur İttifakı’nın Maltepe Belediye Başkan Adayı Ahmet Baykan,  AK Parti ve MHP ilçe teşkilatı yöneticileri katıldı.

“Sezai Temelli denen edepsizi YSK’ye değil bu millete şikayet edin”

Soylu, “Bazı köşe yazarları var. Bu gardorp solcuları olan, PKK seviciliği yapanlar. Sadece Cemil Bayık, Apo ve Murat Karayılan’ı bize, kendisinden daha fazla dost görenler var. Maalesef bunlar saadet Partisi, İYİ Parti ve CHP içinde var. Dün Saadet Partisi beni şikayet etmiş. Neden 325 PKK iltisaklıyı ben her yerde söylüyorum diye şikayet etmişler. Beni edeceğine, kol kola Şanlıurfa'da yürüdüğün Apo’nun yeğeni Ömer Öcalan’a ile kapıları tıklattığını ve ‘Kürdistan’da biz kazanacağız, batıda AKP ve MHP’ye kaybettireceğiz diyen’,  o Sezai Temelli denen edepsizi YSK’ye değil bu millete şikayet etsenize” dedi.

Sitene Ekle
Etiketler