BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Şota’dan Fenerbahçe ve Beşiktaş itirafı

Kasımpaşa, yeni sezon hazırlıklarının 2.etabına İstanbul’da devam ediyor. Kasımpaşaspor Kemerburgaz Tesisleri’nde bugün akşam saatlerinde ge...

Abone ol

Kasımpaşa, yeni sezon hazırlıklarının 2.etabına İstanbul’da devam ediyor. Kasımpaşaspor Kemerburgaz Tesisleri’nde bugün akşam saatlerinde gerçekleştirilen ve basına açık olan antrenmanda teknik direktör Şota Arveladze açıklamalarda bulundu.
Yaklaşık 3 haftadır İstanbul’da çalıştıklarını ve hava şartlarının da güzel olduğunu vurgulayan Şota, “Pazartesi Avusturya’ya gideceğiz. 3 maç oynayacağız. Dönerken de 1 maç oynayacağız. Ondan sonra da zaten lig başlayacak. Takımım istekli. İyi çalışıyoruz. Yeni oyuncularımız kaliteli olsa bile, biraz daha zamana ihtiyacımız var. Şuanda memnunuz. İnşallah lig başladığında daha da güzel geçer” dedi.

"FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ’IN CEZA ALMASI BİZİ MUTLU ETMİYOR"
Bir basın mensubunun, "Avrupa kupasında dün alınan karar sonucu yer almayacaksınız" sorusuna, Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, hiçbir şekilde moral bozukluğu yaşamadıklarını dile getirerek, “Belki beklenti vardı ama son güne kadar o konuyu çok fazla konuşmadık. Avrupa kupalarına katılmak güzel ama biz kazanacağız, birisinin kararını beklemeden kendimiz gideceğiz. Onun için fazla bu konu açılmadı. Hem Fenerbahçe’nin hem Beşiktaş’ın ceza alması bizi mutlu etmiyor. Hepimiz Türk futbol için hizmet ediyoruz. Kulüp olarakta eğer öyle olsaydı geçmiş olsun da diyebilirdik. Şuanda öyle bir şey yok. Biz gitseydik elimizden geleni yapmaya çalışacaktık. Bu konuda söyleyebileceğimiz fazla bir şey yok. Eğer Avrupa kupalarında mücadele edeceksek, kimseyi ve kimsenin kararını beklemeden gitmek istiyoruz. İnşallah bu sene başlangıçta olmadı ama gelecek sene o da olacak” diye konuştu.

"TARAFTAR OLMADAN HİÇBİR BAŞARI GELMEZ"
Geçen hafta kulüple ilgili sorun yaşayan Kasımpaşa’nın Fenerbahçe’den transferi Orhan Şam hakkında da kısa bir açıklama yapan Şota Arveladze, “İdari bir sorundu. Hallettik. Artık geride kaldı” şeklinde konuştu.
Kasımpaşa teknik direktörü Şota Arveladze, taraftarlarına da mesaj gönderdi. Şota, taraftarın kazanan ve iyi mücadele eden bir takım görmek istediğine değinerek, “Taraftarımız olmadan hiçbir başarı gelmez. Bende onları bizim yanımızda olmaları ve daha çok desteklemeleri için çağırıyorum” ifadelerini kullandı.