BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Sosyal medyada ’dana’ seferberliği

Demre’de danasını kaybeden bir vatandaş sosyal medyada kaybettiği danasının resmini Facebook’ta paylaşarak bulmayı denedi. Sonuç alamayan va...

Abone ol

Demre’de danasını kaybeden bir vatandaş sosyal medyada kaybettiği danasının resmini Facebook’ta paylaşarak bulmayı denedi. Sonuç alamayan vatandaş bununla da kalmayıp belediyeden danasının bulunabilmesi için anons yaptırdı.
Ali Bulut ismindeki vatandaş önce facebook adresinden “Bir adet dana kaybolmuştur. Beymelek’te hastanenin altında siyah renkte. Görenler lütfen arasın” diye yazdı. Ardından danasının resmini paylaşarak bulunmasını isteyen Bulut, bundan da bir sonuç alamayarak son çare belediyeye başvurdu. Belediyeden yapılan, “Beymelek bölgesinde siyah bir danamız kaybolmuştur. Bulanların belediyeye bildirmeleri rica olunur” anonsu ise cadde ve evlerinde bulunan vatandaşları gülme krizine soktu. Dananın kesilmek üzere olduğunu ve daha sonrası bir alışveriş merkezinde satılacağını söyleyen dana sahibi, sosyal medya üzerinden kaçan hayvanlarını aradıklarını, ancak bulamayınca son çare olarak anons ettirerek bulabileceklerini düşündükleri için belediyeden anons ettirdiğini söyledi.
(İHA)