BIST 10.222
DOLAR 32,20
EURO 35,06
ALTIN 2.459,45
HABER /  GÜNCEL

Son sürat denize uçtu!

Antalya'da bir kişi otomobili ile 35 metrelik falezlerden denize uçarak hayatını kaybetti.

Abone ol

Edinilen bilgiye göre, olay saat 13:00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Şirinyalı Mahallesi Eski Lara Yolu'ndaki Eski Dolum Tesisleri’nde meydana geldi. Taner Sağlam(30), 07 ERD 83 plakalı otomobili ile henüz belirlenemeyen bir nedenle son sürat 35 metrelik falezlerden denize uçtu.

SÜRÜCÜ ARACA SIKIŞTI

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine Deniz Polisi, Sahil Güvenlik ve itfaiye ekipleri geldi. Sahil Güvenlik ve Deniz Polisi dalgıçları, sulara gömülen otomobilin bulunduğu alana hemen dalış gerçekleştirdi. Aracın yerini belirleyen dalgıçlar, sürücünün araçta sıkıştığını belirledi. Sürücüyü bulunduğu yerden çıkarmak için uzun çaba sarfeden başarılı olamadı. Sahil Güvenlik ekipleri, otomobili sudan çıkarmak için bir balıkçı teknesinden yardım istendi. Bölgeye gelen balıkçı teknesinin vinci ile araç sudan çıkartıldı. Güverteye alınamayan araç ile tekne Sahil Güvenlik Komutanlığı’na hareket etti. Otomobilin, Antalya Yaş Sebze Meyve Hali'nde işyeri bulunan ihracatçılardan Taner Sağlam'a ait olduğu belirlendi.
Taner Sağlam'ın işlerinin kötü gittiği, bir süre önce iflas ettiği ve işyerini kapatmak zorunda kaldığı öğrenildi.

SON SÜRAT DENİZE UÇTU

Olayı gören Cemal Türe isimli şahıs, aracın köşeyi döndükten sonra son sürat falezlerden denize uçtuğunu söyledi. Bir diğer görgü tanığı Gürbüz Avcı ise, “Şahıs arabasının içinde telefonla konuşuyordu. Sonra telefonu kapattı ve kaptırarak denize uçtu. Bizde neden süratli gidiyor, diyorduk. Olmasa iyiydi” dedi.
Sahil Güvenlik Komutanlığı’nda itfaiyenin yardımıyla sıkıştığı araçtan çıkartılan Sağlam’ın cenazesi Adli Tıp Morg’una kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.