BIST 9.769
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.431,42
HABER /  GÜNCEL

Son dakika! Manisa’da çok sayıda asker hastaneye kaldırıldı

MANİSA’nın Kırkağaç İlçesi’nde, 6’ncı Jandarma Komando Eğitim Alayı’nda, akşam yemeğinin ardından çok sayıda asker rahatsızlandı.

Abone ol

MANİSA’nın Kırkağaç İlçesi’nde, 6’ncı Jandarma Komando Eğitim Alayı’nda çok sayıda asker akşam yemeğinin ardından rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Manisa'nın Kırkağaç ilçesindeki 6'ncı Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığında 64 asker "bulantı ve halsizlik" şikayetleri nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgilere göre, 6'ncı Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığında vatani görevini yapan 64 asker akşam saatlerinde "bulantı ve halsizlik" gibi şikayetlerle revire başvurdu.

Burada ilk müdahaleleri yapılan 51 asker, Kırkağaç Devlet Hastanesine kaldırıldı.

13 asker ise ambulanslarla Soma Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Manisa Valiliği, Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde, 6'ncı Jandarma Komando Eğitim Alayı'nda, akşam yemeğinin ardından çok sayıda askerin rahatsızlanarak hastaneye kaldırılması olayıyla ilgili açıklama yaptı.

70 ASKER HASTANEYE KALDIRILDI

Manisa Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: " Kırkağaç  Jandarma  Komando Er Eğitim Alayı'nda kadrolu ve eğitim görmekte olan 6 bin erattan 150 kadarı mide bulantısı ve karın ağrısı şikayeti ile Alay Tabipliğine müracaat etmiş, saat 23.00 itibariyle 70 asker sağlık kuruluşlarında müşahede altına alınmıştır. Sağlık kuruluşlarında yapılan ilk değerlendirmede ciddi bir zehirlenme ya da enfeksiyon bulgusuna rastlanmamıştır."

3 GÜN ÖNCE DE 828 ASKER RAHATSIZLANMIŞTI

24 Mayıs'ta da Manisa 1. Piyade Er Eğitim Tugayı Komutanlığında 828 asker rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış, yemin töreninden önce gerçekleşen olayda bakanlık "Er Hüsnü Özel hayatını kaybetti" açıklaması yapmıştı.