BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,89
ALTIN 2.438,18
HABER /  SEÇİM  /  2018 GENEL SEÇİMLERİ

Son anket Adil Gür’den bomba anket geliyor!

Son seçim anketini A&G Araştırma şirketi yaptı. 24 Haziran seçimlerine bir gün kala A&G araştırma şirketi sahibi Adil Gür’den çarpıcı bir açıklama geldi.

Abone ol

Seçim öncesi bütün araştırma şirketleri son anketlerini yayınladı. Anket yayınlamayan tek araştırma şirketi ise A&G araştırmaydı. A&G araştırma sahibi Adil Gür’e neden son durumla ilgili anket yayınlamadıklarını sorduk. İnternethaber’e konuşan Adil Gür, son seçim anketini yarın saat 16.00’da yayınlayacaklarını açıkladı.

Adil Gür neden seçim günü anket yayınladıklarını ise şöyle anlattı:
“24 Haziran seçimlerine giderken Türkiye genelinde çok fazla sayıda araştırma yaptık. Gerek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adayların oy oranları, gerekse milletvekili seçimlerinde partilerin oy oranlarına ilişkin bugüne kadar hiçbir medya kuruluşunda herhangi bir araştırma sonucunu kamuoyuyla paylaşmadık.

ADİL GÜR'ÜN BEKLENEN ANKETİ İNTERNETHABER.COM SİTESİNDE YAYINLANDI- TIKLAYIN

'AĞIR İTHAMLARLA KARŞI KARŞIYA KALDIK'
Çünkü 2015 1 Kasım genel seçimlerinde ve 16 Nisan 2017 referandumunda paylaştığımız sonuçlar, rakamlar çok konuşuldu tartışıldı. Zaman zaman tebrikler aldık, zaman zaman ise eleştiri sınırlarını aşan ağır ithamlarla karşı karşıya kaldık.

'SONUÇ SAAT 16'DA İNTERNETHABER VE SİTEMİZDE'
Bu nedenle 24 Haziran seçimlerine ilişkin verilerimizi yarın saat 16.00’da hem İnternethaber’de hem de kendi web sitemizde paylaşacağız.”

Adil Gür açıklayacakları sonuçların yine çok ses getireceğini, herkesten aykırı olduğunu belirtti.