BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.430,02
GÜNCEL

Şoke eden görüntüler! Bu fotoğraflar az önce düştü

Afrin'de köşeye sıkışınca 'TSK sivilleri öldürüyor' yalanına sarılan PKK/PYD, 'sivil' dediği kişileri kendi elleriyle silahlandırıp eğittiğini yine kendisi ifşa etti. Terör örgütü bu kez yaşını başını almış kadınları cepheye sürmeye hazırlanıyor...

Afrin'de köşeye sıkışan terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı YPG, sivilleri silahlandırmaya başladı. Geçen cumartesi günü teröristlerin pis yüzü Afrin'deki yaşlı sivil halka nasıl bomba bağlayıp tuzak kurmalarıyla bir kez daha ortaya çıkmıştı. Siviller Türk askeri tarafından kurtarılmıştı. Afrin'den gelen son görüntülerde darbe üstüne darbe yiyen YPG'nin panik halinde olduğu anlaşılıyor. Sosyal medyada yer alan görüntülerde köylülere askeri eğitim verildiği görülüyor.

Türkiye'nin Zeytin Dalı Harekatı başladıktan sonra büyük kayıplar veren terör örgütü PKK/PYD/YPG unsurlarının türlü yalanlarla harekatı nasıl sabote etmeye çalıştıkları ortaya çıkmıştı. Türk askerinin hamlelerine karşı sivilleri öne süreceği iddiaları gündeme gelen YPG bu kez kadınları cepheye sürmek için hazırlık yaptı. Son gelen fotoğraflarda sivil halkın içinden aldıkları kadınlara silah eğitimi verilirken, yere yatan kadınların uzun namlulu silahlarla nişan aldıkları görülüyor. Yanlarında ise YPG'li teröristler bulunuyor. Bu teröristler kadınlara nasıl nişan alacaklarını ve silahları nasıl kullanacaklarını öğretiyor. Reuters'ın servis ettiği karelerde, Raco'nun kuzeyinden ateşlenen füzeler yer alıyor. TSK, bu sabah yaptığı açıklamayla etkisiz hale getirilen terörist sayısının 2059'a çıktığını duyurdu. Türk jetleri ve helikopterleri gece saatlerinde Raco ve Şeyh Hadid'de terör mevzilerini bombardımana tuttu. Yerel kaynaklar, hava harekâtında bazı rejim milislerinin de öldüğünü aktarıyor. Afrin'e Zeytin Dalı Harekâtı'nda kurtarılan 537 kilometrelik alan, bölgenin yüzde 23'üne tekabül ediyor.

İşte sosyal medya'dan yayınlanan son görüntüler

Sitene Ekle
Etiketler