BIST 10.694
DOLAR 32,22
EURO 34,93
ALTIN 2.427,78
HABER /  GÜNCEL

Sokak ortasında kurşun yağdırdı!

Trabzon'da aralarında tartışma yaşanan iki kişi sokak ortasında kavga etti. Sonra silahlar konuştu ve 7 kişi yaralandı.

Abone ol

Trabzon'da bir hafta önce aralarında tartışma yaşanan iki kişi, cadde ortasında karşılaşınca, biri silahını çekip diğerine mermi yağdırdı. Seken kurşunlar, bu sırada olay yerinden geçen 7 kişiyi yaraladı.

Olay, dün saat 22.30 sıralarında Uzunsokak Caddesi Lara Sineması'nın önünde meydana geldi. Bir hafta önce aralarında tartışma yaşanan iki kişi cadde üzerinde karşılaşınca biri tabancasını çekti. Diğeri cadde üzerinde koşarken, saldırgan da bacaklarına doğru ateş etmeye devam etti.

Bu sırada yoldan geçen Zeynep Güney (16), Emsal Yıldırım (46), Selma Turhal (20), Elif Öztürk (23), Günay Bora Özdinç (11), Hayati Kapıcı (51) ile İdris Gültekin (39) seken kurşunların isabet etmesi sonucu yaralandı. Çevredekilerin vurulduğunu fark eden saldırgan ve diğer kişi kaçtı.



Çoğu bacağından vurulan yaralılar, olay yerine çağrılan ambulansla Trabzon'daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.

Polis soruşturma başlatırken, Trabzon Valisi Recep Kızılcık da olay yerine gelerek bilgi aldı. Vali Kızılcık, olay sırasında yoldan geçenlerin seken mermilerden yaralandığını söyledi, şüphelilerin kimliklerinin belilendiğini, yakalanmalarının an meselesi olduğunu kaydetti.



Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, polis şüphelilerin yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

BORSADA KAYBEDEN POLİS DEHŞET SAÇTI! AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

yüklü miktarda para kaybeden emekli polis memuru Vedat Gemalmaz, aracı kurumu basarak dehşet saçtı. İş yerini kurşun yağmuruna tutan Gemalmaz iki çalışanı öldürdü.

İzmir’deki görevinin ardından emekliye ayrılan eski polis memuru Vedat Gemalmaz, parasını Tacirler Menkul Değerler borsaya yatırdı. İşlem yaptığı borsada yüklü miktarda para kaybına uğrayan Gemalmaz dün saat 16.00 sıralarında kurumun Bakırköy Şubesi’ne geldi. İstanbul Caddesi’ndeki şubede, çalışanlarla tartışmaya başlayan Gemalmaz, belindeki silahı çıkararak işyerini kurşun yağmuruna tuttu. Kurşunlardan ikisi 49 yaşındaki Şube Müdürü Erol Postacı’ya 3’ü de 30 yaşındaki yardımcısı Sebire Yaman’a isabet etti. Göğsünden vurulan Sebire Yaman olay yerinde hayatını kaybederken, Erol Postacı ise ağır yaralı halde Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Postacı kurtarılamadı.

YAKINI BAYILDI

Tesadüfen olayın meydana geldiği caddeden geçen Postacı’nın bir yakını, Postacı’yı ağır yaralı  halde görünce sinir krizi geçirerek bayıldı. Saldırıyı duyan ve caddeye koşan Postacı’nın eşi de kocasının öldüğünü hastanede öğrendi. Ölüm haberini alan Postacı’nın eşi ve oğlu birbirlerine sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Şube Müdürü Postacı’nın bir süre önce eşine, yaklaşık bir aydır işyerine gelen bir kişiden bahsettiği ve “Çok para kaybediyor. Belinde de tabanca var. Beni tedirgin ediyor” dediği öğrenildi.

Öte yandan olayla ilgili soruşturma başlatan polis, bir taksiyle kayıplara karışan Vedat Gemalmaz’ı yakalamak için çalışma başlattı.

ÜÇ GÜN ÖNCE ÖLEN KADININ CESEDİ VİNÇLE İNDİRİLDİ... AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

Hatay’ın İskenderun ilçesinde yalnız yaşadığı belirtilen yaşlı kadın evinde ölü bulundu. Aşırı kilolu olduğu belirtilen ve yaklaşık 3 gün önce öldüğü sanılan yaşlı kadının cesedi, evinin bulunduğu 4. kattan vinçle indirildi.

Cumhuriyet Mahallesi Fener Caddesi’ndeki Pınar Apartmanı’nın 4. kattaki evinde yalnız yaşadığı ve şeker rahatsızlığı bulunduğu belirtilen Saadet Civelek’in (61), 3 gün evinden çıkmaması ve gelen koku üzerine, komşuları durumu polise bildirdi.

Polis ekipleri, kapı açılmayınca, çilingir aracılığıyla eve girdiklerinde yaşlı kadının cesedini buldu. Bu arada, eve gelen ve kardeşinin ölüm haberini alan ablası Hayriye Civelek baygınlık geçirince ambulansla İskenderun Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından merdivenle indirmede yaşanacak güçlükler dikkate alınarak Saadet Civelek’in cesedi, 4. kattan vinç kullanılarak indirildi.

Belediye Başkanı Yusuf Civelek’in akrabası olduğu öğrenilen yaşlı kadının cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adana Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.