BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Şok video! IŞİD'lilerin yatakta huri hayalleri!

IŞİD'in Kerkük saldırısında öldürülen militanlarıın üzerinden çıkan bir video kaydında, örgüt üyelerinin cennet hurileri hakkındaki ilginç sohbeti dikkat çekti.

Abone ol

Kerkük sınırındaki Mele Abdullah köyüne saldırıdıda öldürülen IŞİD mensuplarına ait bir videonun başka bölümü ortaya çıktı. Videoda IŞİD’lilerin cennet hurileri hakkında hayal kurdukları görülüyor.
 
Rudaw'ın haberine göre ödürülen IŞİD’lilerin üzerinde çıkan ve peşmergenin eline geçen videoda bazı IŞİD’lilerin el koyduğu bir evin yatak odasında uzandığı ve çatışma hazırlıklarından bahsettiği anlaşılıyor.
 
Videoda çatışmada öldürüldükleri takdirede cennet hurilerine kavuşacaklarını söyleyen IŞİD’lilerden birinin, “Bu dünyadaki kadınları istemiyorum, huri istiyorum” derken diğer bir IŞİD mensubunun ise 7 gündür eşinden uzak olduğu ve kendisiyle iletişim kuramadığını söylediği iddia edildi.
 
Videonun bir başka kısmında Kerkük’ün güneybatısındaki İdris Elbu Sebah köyü sakinlerini ölümle tehdit ettikleri ve köydeki çocuklara, “Peşmergeyi mi seviyorsunuz yoks İslam Devleti’ni mi?” sözleri dikkat çekiyor.