BIST 10.273
DOLAR 32,27
EURO 34,82
ALTIN 2.410,27
HABER /  GÜNCEL

Şok görüntü! Ölümden döndüler

İzmir Buca'da sel sularına kapılan araçta bulunan 2 kişi, ölümle burun buruna geldi. Araçtaki vatandaşlar, son anda kendilerini araçtan dışarıya atarak ölümden kurtuldu.

Abone ol

İzmir’de akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağmur caddeleri göle çevirdi. Buca'da bir sokakta sel suları, aracı metrelerce sürükledi. Otomobil içerisindeki iki kişi, araçtan güçlükle inip kaldırıma çıkarak canlarını kurtardı. O anlar amatör bir kamera tarafından saniye saniye kaydedildi. 

130509izmir3.jpg

YOLLAR GÖLE DÖNDÜ

Yollarda birikintilere ve su baskınlarına yol açan yağış nedeniyle başta kent merkezi olmak üzere birçok güzergahta birikintiler oluştu.

İtfaiye ekipleri, ev ve iş yerindeki su baskınına müdahale etti.

Şehir merkezinde Pasaport, Gültepe, Halkapınar, Güzelyalı, Buca, Karabağlar, Karşıyaka ilçelerinden çok sayıda su baskını ihbarı geldi.

Yağış nedeniyle Lufthansa Havayolları’na ait bir yolcu uçağı da Çiğli'deki askeri havalimanına zorunlu iniş yaptı.Buca ilçesinde yağış nedeniyle yer yer çökmeler meydana gelirken 1'inci Kordon'da doğalgaz çalışması için açılan ve yağmur sularıyla dolan çukura giren bir otomobil çekiciyle bulunduğu yerden çıkarıldı.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre 1,5 saatte metrekareye 20,1 kilogram yağış düştüğü kentte yağış gece boyunca aralıklarla etkili olacak.

SELE KAPILAN KADIN

Öte yandan İzmir'deki şiddetli yağış nedeniyle sele kapılan Şadiment Kanpolat'ın (53) hayati tehlikeyi atlatamadığı belirtildi. Kanpolat'ın Tepecik Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesindeki yoğun bakım servisinde tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Kentte akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağışın ardından Gültepe semtinde suya kapılan Kanpolat, Seyfi Demirsoy Hastanesindeki müdahalenin ardından ambulansla Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesine sevk edilmişti.